Haberler

Akhisar Belediyesporlu Cikalleshi'ye Milli Davet

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İtalya ve hazırlık maçında Bosna Hersek ile karşılaşacak Arnavutluk Milli Takımı'nın aday kadrosuna, Akhisar Belediyespor'dan Sokol Cikalleshi de çağrıldı.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İtalya ve hazırlık maçında Bosna Hersek ile karşılaşacak Arnavutluk Milli Takımı'nın aday kadrosuna, Akhisar Belediyespor'dan Sokol Cikalleshi de çağrıldı.

Arnavutluk Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Giovanni de Biasi, başkent Tiran'da düzenlediği basın toplantısında, 24 Mart'ta İtalya ve 28 Mart'ta Bosna Hersek ile deplasmanda yapacakları maçların aday kadrosunu açıkladı.

İtalyan teknik adam, kendi ülkesine karşı mücadele edecekleri maça ilişkin, "İtalya'yı frenleyebilmeyi başarırsam çok mutlu olacağım. İtalyan olmama rağmen İtalya'ya karşı galibiyet elde etmek beni çok mutlu edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Arnavutluk'un 23 kişilik aday kadrosundaki isimler şöyle:

Kaleci: Alban Hoxha (Partizani), Orges Shehi (Skenderbeu), Thomas Strakosha (Lazio)

Defans: Ansi Agolli (Karabağ), Arlind Ajeti (Torino), Albi Alla (Kukesi), Naser Aliji (Kaiserslautern), Elseid Hysaj (Napoli), Frederic Veseli (Empoli)

Orta saha: Burim Kukeli (Zürih), Amir Abrashi (Freiburg), Migjen Basha (Bari), Andi Lila (PAS Giannina), Ledian Memushaj (Pescara), Taulant Xhaka (Basel), Eros Grezda (Lokomotiva Zagreb), Jahmir Hyka (San Jose Earthquakes), Odise Roshi (Terek), Liridon Latifi (Skenderbeu)

Forvet: Bekim Balaj (Terek), Sokol Cikalleshi (Akhisar Belediyespor), Azdren Llullaku (Astana), Armando Sadiku (Lugano)

Arnavutluk, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda, İspanya, İtalya ve İsrail'in ardından 6 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Arnavutluk İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title