Haberler

Akhisar Belediyespor-Kayserispor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında Akhisar Belediyespor, Buca Arena Stadı'nda konuk ettiği Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Akhisar Belediyespor, Buca Arena Stadı'nda konuk ettiği Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendileri açısından acı bir maçın geride kaldığını ve sonuçtan dolayı çok üzüldüklerini söyledi.

Maçta öne geçmelerine rağmen ikinci yarının başında yedikleri 2 kolay gole engel olamadıklarını söyleyen Hamzaoğlu, "Daha sonra oyun anlayışımız değişti ve uzun toplarla etkili olmaya çalışmamıza rağmen bunda başarılı olamadık. Ofsayt nedeniyle verilmeyen gol pozisyonunu izleyenler 'Ofsayt değil' diyor ama ben görmedim, bu tür hatalara maruz kaldık. Kimse yanlış anlamasın, bu maçı hakeme bağlamıyorum. Tek sorumlu benim. Takımın pozisyonundan mutlu değiliz. Biz bir yola çıktık, sabırla bu yolda yürüyeceğiz. Takım olarak sıralamada çok başarılı değiliz ama birçok şeyi, başardığımızı düşünüyorum. İnandığımız yolda ilerleyeceğiz. Kayserispor'u da kutluyorum" dedi.

Hamzaoğlu, maçın hakeminin sarı kart konusundaki tercihlerinin yanlış olduğunu belirterek, "Ancak önemli olan bizim üzerimize düşeni yapmak. Şimdiye kadar bunu çok iyi başardığımızı söyleyemem ama son maça kadar onurlu mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaleci Oğuz Dağlaroğlu da öne geçtikleri müsabakada mağlup olduklarını söyleyerek, "Kolay gol yeyince maç kazanmak zor. Bu şekilde gol yersek kazanamayız. Bugün yeterince fırsat ürettik ama gol atamadık. Yeni oyuncuların katkısıyla son haftaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Bilal Kısa ise ilk devreyi istedikleri skorla bitirmelerine rağmen ikinci yarının başında çok kötü bir gol yediklerini söyledi. Ligde kalan 14 haftanın olduğunu hatırlatan Bilal, "İyi oyunumuzu devam ettirip, mücadelemizi sonuna kadar bırakmamamız lazım" ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Akhisar Belediyespor'un sıralamada son sırada olmasına rağmen iyi bir ekip olduğunu kaydederek, "Rakibimiz maçların sonuna kadar mücadele eden, fiziki mücadeleyi seven bir ekip. Bizim de onlar kadar mücadele etmemiz gerektiğini konuşmuştuk. İlk yarıya çok iyi giremedik ve devrenin sonunda kalemizde bir gol gördük. Ancak oyuncularım, iyi bir dönüşe imza attı. Bu tip maçlar iyi futbol oynama, kalitenizi göstermenizi sağlayan maçlar değildir. Oyuncularımı galibiyetten dolayı tebrik etmek istiyorum. Sonuçtan çok memnunum. Bu sonuç hem bizi yukarılara taşıması açısından hem de moral açısından çok önemli. Maçı hak ettiğimizi düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Kayserisporlu Cleyton da zorlu bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, "Geriye düşmemize rağmen yenilmeyeceğimizi gösterdik" yorumunu yaptı.

Ceyhun Gülselam ise ilk yarıyı mağlup bitirmelerine rağmen devre arasında birbirlerini motive etmeye çalıştıklarını ve müsabakayı galip tamamladıklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Kayserispor Buca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title