Haberler

Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'in yeni temsilcilerinden Akhisar Belediyespor, verilen 2 günlük iznin ardından Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni temsilcilerinden Akhisar Belediyespor, verilen 2 günlük iznin ardından Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde çalışmalar öncesi Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu tesislerde bayramlaşma töreni yapıldı.

Yeni transfer İbrahima Sonko'nun bu akşam ülkesinden dönecek olmasından dolayı katılamadığı çalışmalar öncesi basın mensuplarının sorunlarını yanıtlayan Teknik Patron Hamza Hamzaoğlu, "Deplasmanda galibiyetle Akhisar'a dönmek çok sevindirici oldu bizim için. Maçtan önce söylediğim gibi benim için sonuçtan daha çok önemli şeyler vardı. Bunalar da sahada ortaya koyacağımız mücadeledir. Gücümüzün Süper Lig için ne kadar yeterli olup olmadığını görmek bunlar benim için çok daha önemli. Burada eksiklerimizi de görme imkanı bulduk ve hala da eksiğimizin olduğunu gördük. Bu da bizim adımıza sevindirici diyemeyiz. Çünkü bunları tamamlamamız bizler için çok önemlidir ve tamamlayabileceğimiz konulardır. Bunun dışında sahadaki takım oyunu, sabırlı oyun ve birlikte mücadele sonucunda gelen bir galibiyet var. Şimdi önümüzde bir Gençlerbirliği maçı var, yine aynı mücadeleyi aynı şekilde istikrarlı futbolu sürdürmeye gayret edeceğiz. Geçen haftaya göre daha iyi bir futbol oynamaya çalışacağız ve inşallah bunda da başarılı oluruz" dedi.

Cumartesi günü 21.45'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak karşılaşma öncesi taraftara seslenen Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada "Sonuçta bizlerin yaptığı iş, taraftarımız içindir. Yarım saatlik bir mesafe olan Manisa'da maçlarımızı yapacağız, ben inanıyorum ki Akhisar taraftarı orada da tribünleri dolduracaktır ve hatta Manisa, İzmir ve çevre il ve ilçelerden bizi desteklemeye gelecek futbol seven insanların tribünde olacağına inanıyorum. İnşallah bu düşüncemde yanılmam" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title