Haberler

Akhisar Belediyespor-Galatasaray Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçında iki takımın teknik direktörü de ilk haftadaki maçların ilk 11'lerinde değişiklikler yaptılar.

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor- Galatasaray maçında iki takımın teknik direktörü de ilk haftadaki maçların ilk 11'lerinde değişiklikler yaptılar.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ilk haftadaki Kardemir Karabükspor ilk 11'inde yer verdiği oyunculardan Martin Linnes'in yerine Sabri Sarıoğlu, Sinan Gümüş'ün yerine de Yasin Öztekin'e şans verdi.

Galatasaray'ın yeni kaleci antrenörü Frans Hoek de müsabakadan önce Muslera ve Cenk Gönen'in ısınması sırasında sahada yer aldı. Hoek, müsabakayı tribünden takip etti.

Kardemir Karabükspor maçında 27,4 yaş ortalamasıyla mücadele eden Galatasaray, sahaya yaş ortalaması 28,7 olan bir takımla çıktı. Akhisar Belediyespor'un ilk 11'inin yaş ortalaması ise 28,9 oldu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan da Kayserispor maçında ilk 11'de şans verdiği Julio Sami'nin yerine Aykut Çeviker'i görevlendirdi.

Taraftarlar fazla ilgi göstermedi

Her iki takım taraftarlarının fazla ilgi göstermediği müsabakada, Spil kale arkasında yaklaşık 20 taraftar yer aldı. Galatasaraylı taraftarlarının alındığı Gediz kale arkasında daha önceki maçların aksine boşluklar yer aldı.

Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçının VIP tribün biletleri 150, kapalı 130, Akigo maraton tribün biletleri 110, kale arkaları ise 100 liradan satılmıştı.

21 Yaş Altı maçı berabere

İki takımın 21 Yaş Altı ekiplerinin Akhisar Belediye Stadı'ndaki müsabakası 3-3 eşitlikle tamamlandı. Sarı-kırmızılı takımın 3 golünü geçen hafta Kardemir Karabükspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer alan Berk İsmail Ünsal kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title