Haberler

Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe Soyunma Odaları

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Akhisar Belediyespor galibiyetini taraftarlara armağan ettiğini belirterek, "Taraftarlardan ricam, bu akşam olduğu gibi sarı-lacivert bir dalga yaratalım ve sezon sonuna kadar birlik içinde devam edelim. Onlara teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti fazlasıyla hak ettiler. Taraftarımız için sezon sonuna kadar elimizden geleni yapacağız" dedi. Maçtan sonra da zeminden yakınmaya devam eden Portekizli teknik adam şöyle konuştu:

"Buranın, bu sezon gördüğüm en kötü zemin olduğunu söyleyebilirim. Teknik kalitemizi göstermeye izin vermeyen bir zeminde, futbolcularım ayakta durma mücadelesi verdi. Top kontrolünde ve pas yapmakta büyük zorluk yaşadık. Alışılmız oyunumuzdan farklı bir oyun sergilemek zorunda kaldık. Daha geride savunma yapıp, daha farklı hücum opsiyonları kullanmamız gerekti. İyi bir rakiple karşılaştık. Hak ederek kazandığımıza inanıyorum. 3-0 bizim için iyi bir sonuç. Bu arada Akhisar'ın da hiç pozisyonunu hatırlamıyorum. Biri iki gol daha atabilirdik."

ALNIMIZIN TERİ İLE KAZANDIK

İlk yarıda zorlanmalarına rağmen ikinci yarıda etkili bir futbolla sonuca gittiklerini sözlerine ekleyen Pereira, "Alnımızın teriyle, hak ederek kazandık" diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Çok fazla sayıda maç oynuyoruz ve konsantrasyonumuzu sürekli yukarıda tutmaya çalışıyoruz. Elimizdeki kadroyu en iyi şekilde hazırlamaya gayret ediyoruz. Doksan dakika rakibi baskı altına alan bir oyun oynamaya çalışıyoriuz. Bazen şartlar sizi  farklı oynamaya itiyor. Sezon sonuna kadar tüm maçlarımızın  zor olacağını düşünüyorum. Kalan haftalarda her rakibe, her maça, her zemine kendimizi iyi hazırlamak zorundayız. Şimdi Braga ile oynayacağımız çok zor bir maç var. Taraftarlarımızdan ricam, o maçta tribünleri tıklım tıklım doldursunlar ve sonuna kadar bizi desteklesinler. O maçta dolu bir stat ve sarı-lacivart dalgayı devam ettirmelirini istiyorum."

Portekizli teknik adam, Nani ile ilgili bir soru üzerine, "Nani sakat olduğu için gelmedi. Kupa maçının son dakikasında kasığından sakatlandı. Yoksa bu maçta kadroda olacaktı. Kendisiyle konuştuk. Oyuncu, ben ve sağlık ekibi oynamaması konusunda karar aldık. Polemlik olacak bir durum yok. Umarım Brağa maçına yetişir. Ona ihtiyacımız var" cevabını verdi.

Pereira, Beşiktaş maçından sonra takımın performansındaki artışın sorulması üzerine şu değerlendirmeyi yaptı:

"Takımların karakterleri sezonun ilerlmediği bölümlerde daha çok ortaya çıkar. Üç cephede birden ilerliyoruz. ya birlik olup kupaları alacağız, eğer birlik olmazsan, hiçbir şey kazanamazsın. Sporda zorlu zamanlar vardır. Bazen hocayla futbolcular aynı görüşte olmayabilirler. Ama önemli olan farklı da düşünsek, birlik içinde olmaktır. Kazandığımız zaman hepimiz birden kazanıyoruz. Ayrıca taraftarlarla da bütün olduk. Tecrübelerime göre böyle kritik dönemlerde birlik olduğumuzda kupalar da gelir. En büyük keyfik, sezon sonunda taraftarlarımızla birliktte kupaları kaldırmak."

ARSLAN: ASIL MAĞDUR BİZİZ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise zeminin gereğinden fazla tartışıldığını söylerken, "Aslında en büyük mağdur biziz ama başkaları mağdur gibi konuşuyor" sözleriyle Pereira'ya gönderme yaptı. Genç teknik adam maçtan sonra şunları söyledi:

"İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ancak Şener'in şahsi çabasıyla attığı golden sonra ikinci gol de gelince söylenecek bir şey kalmadı. Aramızda sıklet farkı var. Ayrıca Galatasaray maçından çıktıktan sonra Fenerbahçe gibi zorlu bir rakiple karşılaştık. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu arada zemin çok tartışıldı. Ama biz de aynı zeminde oynuyoruz. Burada yaşam mücadelesi veriyoruz. Kendi stadımız olmadığı için Manisa bize kucak açıyor. Aslında en büyük mağdur biziz ama tam tersi, başkaları mağdur gibi konuşuyor. Sonuçta Fenerbahçe de bu zeminde kazanabildi. Zemini, hakemi konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe maça daha iyi konsantre olmuş. Vurdukları gol oldu, bizim vurduklarımız olmadı. Tebrik ediyorum. Ayrıca Braga maçında da kendilerine başarı diliyorum."

Cihat Arslan, Rodallega'nın etkisiz kaldığı yolundaki bir soruyu şöyle cevapladı: "Rodallega'nın önceki gün kızı dünyaya geldi. Bu sezon belki ilk kez kötü oynadı. Ama onun da kötü oynama hakkı var."
- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Cihat Arslan Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title