Haberler

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü: Bizim İçin Kötü Bir Akşamdı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde evinde lider Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olan Akhisar Belediyesporun Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Bizim için kötü bir akşamdı." dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın açıklamaları Spor Toto Süper Lig'de evinde lider Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Bizim için kötü bir akşamdı" dedi.

Arslan, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, mağlubiyet için üzgün olduklarını belirterek, "İlk yarıda rakibimize uzaktan iki şut imkanı verdik. Biri gol oldu, yoksa ilk yarının gidişatında dengeli bir oyun vardı. Bizim de tehditlerimiz vardı, olmadı. İlk 2 golde Şener'in şahsi gayreti Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Zemin konusunda çok yazıldı, çizildi, demek ki bu zeminde de galip gelinebiliyormuş" dedi.

Fenerbahçe'nin disiplinli bir ekip olduğunu kaydeden Arslan, "Fenerbahçe kolay değil, bir kere sıklet farkımız var. İkincisi de Galatasaray'la oynadığımız ağır bir kupa maçından çıktık. Galatasaray, ardından Fenerbahçe... Bu periyot biraz zor. Bundan da kaynaklanabilir. Hugo Rodallega'nın dün akşam kızı dünyaya geldi. O da uzun süre sonra kötü oynadı, onun da kötü oynamaya hakkı var. Bizim için kötü bir akşamdı" diye konuştu.

Cihat Arslan, Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga maçlarında başarılar dileyerek, "Umarım Türkiyemizin yüzünü güldürürler" ifadesini kullandı.

Üst sıralarda olmanın futbolcular üzerinde bir baskı oluşturup oluşturulmadığının sorulması üzerine ise Arslan, "Avrupa kupası hayalinden ağır bir darbe yediğimizi söyleyebilirim" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Akhisar Belediyespor Cihat Arslan Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title