Haberler

Akhisar Belediyespor Eskişehirspor ile Puanları Paylaştı

Spor Toto Süper Lig'in 18.haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında ağırladığı Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında ağırladığı Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugün buraya keşke 3 puanı alıp oturmuş olsaydık ama maalesef son dakikalarda yediğimiz gol ile maçı 1-1 bitirdik. Golü erken bulmamıza rağmen son dakikaya kadar da skoru korumaya başardık. Talihsiz bir gol yedik ve birer puanla ayrıldık. Yolumuza devam edeceğiz. Üzüldük ama ortaya koyduğumuz mücadele önümüzdeki haftalara da taşınacaktır. Oyuncularımı yine de tebrik ediyorum. Her ne kadar berabere de bitirmiş olsak da karşımızdaki rakip Eskişehirspor, ligin güçlü bir ekibiydi" dedi.

Akhisar Belediyespor'lu oyuncu Ahmet Cebe ise "İlk yarı çok iyi bir oyun oynadık, hiç pozisyon vermedik. İkinci yarı belki biraz daha top tutabilirdik, fazla geriye çekildik. Yine de fazla pozisyon vermemiştik. Yenseydik çok daha iyi olacaktı. Ama olmadı yine de yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Antalyaspor maçından aldıkları galibiyetle Eskişehirspor maçına moralli çıktılarını belirte Sertan Vardar, "Maçın ilk yarısında iyi ataklarımız vardı. Çok iyi başlamıştık. Demek ki yetmiyormuş. İkinci golü de bulmamız lazımdı. Eskişehirspor çok kaliteli bir takım. Çok önemli bir 2 puan kaybettik. Artık asla beraberlik düşünemeyiz. Belki çok kaliteli bir ekip değiliz ama mücadele eden, yüreğiyle oynayan bir ekibiz. Bu maçta 3 puan bizim olmalıydı. Gerçekten çok üzgünüz. Artık önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmeye çalışacağız" diye konuştu.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, iki devrede de iki farklı oyun olduğunu anlatarak, "Oyundan daha çok maçı kazanma arzusunu gösteren bir oyun oynadık. İlk yarıda oyuna kötü başlamıştık. İkinci yarıdaki oyunu tüm oyunda sergilemeliyiz. İlk yarı yumuşak bir tutum içerisindeydik. Bugün eksiyle başladığımız sezona artıyla bitirdik. Bugün çok rahatlıkla kazanmalıydık. Rakibimizin oyunun da tebrik ediyorum. Bizim onlara karşılık vermemiz gecikince basit bir gol yedik. Onları asla küçümsemiyorum. Biz üstte kalmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki maçlara hazırlanacağız artık" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncusu Osman Tarık Çamdal için de konuşan Yanal, "Bizim takımda bir çok genç oyuncu var. Tarık da bunlardan bir tanesi. Bunlar çok sık forma giyecekler. Tarık, bugün ender pozisyonlardan birini yaptı. Şuanda 21 yaşında ve Eskişehirspor ve Türk futbolu için bir kazanç olacaktır" yorumunu yaptı.

İlk yarıya kötü başladıklarını dile getiren Eskişehirsporlu oyuncu Veysel Sarı, "Takım olarak ilk yarıya kötü başlamıştık. Zor olacağını biliyorduk. İstediğimizi sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda bir takımın ne kadar mücadele edeceğini, ne kadar keyif vereceğini gösteren bir oyun sergiledik. Neticesinde golü de bulduk. Böyle maçlarda kazanmıyorsan da kaybetmeyeceksin. Ligde ve kupada yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Eskişehirsporlu oyuncu Osman Tarık Çamdal, "Zor bir deplasman biz bekliyorduk. İlk yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. İkinci yarıda biz biz yapan oyunu sergiledik ve beraberliği aldık. Kaybetmediğimiz için mutluyuz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Hamza Hamzaoğlu Eskişehirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title