Haberler

Akhisar Belediyespor'da Kupa Mesaisi

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor ligde aldığı ilk mağlubiyetin ardından 22 Eylül Salı günü saat 15.30’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk edeceği Yomraspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor ligde aldığı ilk mağlubiyetin ardından 22 Eylül Salı günü saat 15.30'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edeceği Yomraspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde akşam 18.00'de başlayan idmana izinli olan kaleci Lukac, Merter Yüce, Ahmet Cebe, Hugo ve Custodio katılmadı. İdman öncesi basın mensuplarını sorularını yanıtlayan teknik direktör Cihat Arslan, Başakşehir mağlubiyetinde skora üzülmediklerini ama bu tür maçlarından fazlaca ders çıkardıklarını ifade etti.

Kupada tur atlamak istediklerini vurgulayan teknik direktör Cihat Arslan, "Başakşehir maçı ardından çok da skora üzülmedim, ama ilk yarı özellikle kötü gol yedik, daha çok da biz gol yolları üretemedik. 3 tane çok net pozisyona girmemize rağmen duran toplardan kaynaklanan oyun genelinde bu tarz pozisyonlar beni üzdü. Ama tabii ki bir yerde ders almak gerekiyor. Önümüzde bir kupa maçı var. İdmanlar devam ediyor, dün de sabah idmanı vardı. Başakşehir maçında sahada olan futbolculara dönüşümlü şekilde izin verdik. Kupa maçı olduğu için izin veremedik, yani bu mağlubiyet cezası olarak algılanmaması gerekiyor. Şimdi kupa maçı var, rakibimiz Yomraspor, bizim için saygıdeğer bir rakiptir. Yani hangi ligde olduğu önemli değil, herkes sonuna kadar mücadele edecektir. Kupada tur atlamak istiyoruz, ancak karşılaşmada fazla forma şansı bulamayan kardeşlerimize daha çok şans vermeyi planlıyoruz. Onlar da böylelikle maç ve fiziksel olarak tempolarını arttırsın. Biz bu elemeyi geçmek istiyoruz, çünkü Avrupa kupalarının en önemli ayağı da Türkiye Kupası'ndan geçmektedir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title