Haberler

Teknik Direktör Hamzoğlu: Moralimiz Yerine Geldi

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzoğlu, 1-0 geriye düştükleri Bursaspor maçını 2-1 kazanarak önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzoğlu, 1-0 geriye düştükleri Bursaspor maçını 2-1 kazanarak önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi. Sakat olan Bilal ve Kenan'ın yokluğunda, sakatlıktan çıkan Emin'in ilk 11'de görev aldığını, babasını kaybeden Sertan'ın moral bozukluğuyla mücadele ettiğini ifade eden Hamzaoğlu, herkesin görevini yaptığını belirterek oyuncularını kutladı.

Yine bir milli maç öncesi ligde 3 puan kazandıklarını dile getiren başarılı teknik adam, kupanın yorgunluğunu üzerlerinden attıklarını belirterek, "Moralimiz de yerine geldi. Gidişatımızı gören herkes UEFA hedefini ortaya koyuyor. Bunu başaramazsak da çok büyük kayıp yaşamayız. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Süper Lig'deki ikinci sezonumuzda UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazanırsak Akhisar için tarih yazarız" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, iyi başladıkları müsabakada oyunun kontrolünü ele geçirip 1-0 öne geçtiklerini, ancak deplasmanda iki kontratak golüyle geriye düştüklerini söyledi. Daum, "Bunun kesinlikle olmaması gerekiyordu. İkinci devrenin başında rakibe iki pozisyon verdik, birini Frey kurtardı, diğeri direkten döndü. Daha sonra net pozisyonlarımız vardı, ancak deplasmanda fırsatları değerlendiremezseniz kaybedersiniz. Son bölümdeki pozisyonları gole çevirebilseydik maçtan 3-2 galip ayrılabilirdik" dedi.

MHÖ (RT) - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Christoph Daum Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title