Haberler

Akdeniz Üniversitesi'nde Yaşanan Olaylar

Akdeniz Üniversitesi'nde (Aü) Öğrenciler Arasında Çıkan Silahlı Kavgada Gözaltına Alınan Toplam 45 Kişi, Adliyeye Çıkarıldı. Adliyeye Çıkarılanlar Arasında Olaylarda Silah Kullandığı Tespit Edilen Tahir K.'nın da Olduğu ve Saçlarını Kestirdiği Gözlendi.

Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) öğrenciler arasında çıkan silahlı kavgada gözaltına alınan toplam 45 kişi, adliyeye çıkarıldı. Adliyeye çıkarılanlar arasında olaylarda silah kullandığı tespit edilen Tahir K.'nın da olduğu ve saçlarını kestirdiği gözlendi.

Akdeniz Üniversitesi'nde çıkan olayların ardından 45 kişi gözaltına alınmıştı. Olaylara karışan ilk 35 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Antalya Adliyesi'ne götürüldü. Bu grup içerisinde bir bayanın da bulunması dikkat çekti. Diğer 10 kişi de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Antalya Adliyesi'ne çıkarıldı. Bu grup üyeleri arasında silah kullandığı tespit edilen Tahir K. isimli şahıs da bulunuyor. Tahir K.'nın olaylar sırasında objektiflere yansıyan görüntüsünden farklı olarak saçlarını kestirdiği gözlendi.

(ŞT-CE-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title