Haberler

Akdeniz Üniversitesi'nde Çıkan Olaylar

Akdeniz Üniversitesi'nde çıkan olaylarla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında olaylara karıştığı belirlenen 40 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, dün akşam Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu öğrenci yurdu binası ile yine Üniversite Kampüsü içerisinde bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servis önünde meydana gelen öğrenci olayları nedeniyle 40 şüpheli şahıs yakalandı.

Olaylar sırasında yurt binasında 3 kişinin bıçakla, 18 şahsın da meydana gelen arbede sırasında muhtelif yerlerinden hafif yaralandığı açıklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nce olaylar sırasında çekilen kamera görüntüleri, fotoğraf tespitleri, tanık ve mağdur ifadeleri doğrultusunda olaylara karıştığı tespit edilen 40 şüpheli şahsın gözaltına alındığı, yapılan tetkik neticesinde gözaltına alınanlardan bazılarının üniversite öğrencisi olmadığının tespit edildiği açıklandı.

Öte yandan kamera ve fotoğraf görüntülerinde silah kullandığı tespit edilen 2 şahıs hakkında kimlik tespiti çalışmaları yapıldığı, 2 şahıstan birinin 1974 doğumlu Ö.U. olduğu ve polis tarafından daha önceleri hakkında darp, tehdit, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ile sarkıntılık suçlarından 2005-2008 yılları arasında ayrı ayrı tarihlerde toplam 5 kez işlem yapıldığı ve öğrenci olmadığı tespit edildi. Şahısların yakalanması için çalışmalara devam edildiği, diğer silah kullandığı ve üniversite öğrencisi olmadığı değerlendirilen 2. şahsında kimlik tespit ve yakalanması için araştırmaların devam ettiği bildirildi.

(AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title