Haberler

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme:

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Antalya Ölçeği Kamu kategorisinde, Antalya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Belediyesi, Kemer Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu, Kepez Emine Fatma Çevik Anaokulu, Manavgat Milli Egemenlik Ortaokulu ödüle layık görüldü.

Antalya Ölçeği Özel kategorisinde Lara Barut Otel, Yüksel Tohum, Fraport TAV Antalya, AGT Mühendislik, İTÜ ETA Vakfı Konyaaltı Doğa Koleji, Türkiye Ölçeği Özel kategorisinde ise TURMEPA Deniz Temiz Derneği ödül kazandı.

Bilim Hizmet Ödülü kategorisinde, İstanbul Teknik Üniversitesi Doç.Dr. Hale Özgün, Bilim Onur ödülü kategorisinde ise İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Dr. İsmail Koyuncu, Özel Ödül kategorisinde, Süleyman Demirel Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Ulvi Erhan Erol ve Fırat Üniversitesi Engin Ülger ödül aldı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Özlenen Özkan, yapılan çalışmalar kadar çevre bilinci oluşturmanın, çevreyi korumaya teşvik etmenin de önemli olduğunu belirterek kazanan kişi, kurum ve kuruluşları tebrik etti.

Özkan, "Doğal Kaynaklarımız hızla tükeniyor ve tükenen kaynakların geri dönüşümü, telafisi çoğu zaman mümkün olmuyor. Bu sebeple çevre ve doğal kaynak yönetimi son dönemde önemli bir konu haline gelmiştir. Akdeniz Üniversitesi çevre değerlerini koruma, sürdürülebilir bir yaşam, enerji kullanımı, atık yönetimi, geri dönüşüm uygulamaları gibi çeşitli konularda gerek bilimsel çalışmalarda gerekse uygulamaya yönelik projelerle bu konuda tüm gayretimizle çalışıyoruz." diye konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof.Dr. Şule Orman ise sürdürülebilir bir dünya için çevre duyarlılığının, bilinçlendirme hareketlerinin daha önemli hale geldiğini vurgulayarak, "Toprak, su hava gibi doğal kaynaklarımızı verimli kullanmalı, sıfır atık için dikkat göstermeli ve hepimiz birer çevre görevlisi olarak çevreyi korumayı üstümüze vazife almalıyız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Teknik Üniversitesi Akdeniz Üniversitesi Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title