Haberler

Akdeniz Üniversitesi Bayramlaştı

Akdeniz Üniversitesi yöneticileri ve personeli, Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelerek bayramlaştı.

Akdeniz Üniversitesi yöneticileri ve personeli, Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelerek bayramlaştı.

Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Gürpınar, Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, Prof. Dr. Ahmet Ögke ile Akdeniz Üniversitesi akademik ve idari personeli katıldı.

Bayramların sevgi, merhamet, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği özel günler olduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Yardımseverliğin, muhtaçlara uzanacak elin, küçükleri sevgi ve şefkatle kucaklamanın, büyükleri saygıyla hatırlamanın vesilesi olan bu özel günler, bizi biz yapan değerleri tekrar hatırlamamıza vesile olur. Bizler barışı, sevgiyi, affetmeyi ve yardımlaşmayı öğütleyen bir dinin mensuplarıyız. İhtiyacı olan her canlıya yardım etmek hem ahlaki hem de insani sorumluluklarımızdandır. Bu özel günleri kardeşliklerimizi pekiştirmek için fırsat bilelim. Bayram sevincimizi, şehit yakınlarımız, yaşlılarımız, yoksullarımız, hasta ve zor durumda olanlarla da paylaşmayı ihmal etmeyelim" dedi.

Son yıllarda gerek ülkemizde gerekse dünyada terör başta olmak üzere çok fazla üzücü olayların yaşandığını belirten Ünal, "Tüm insanlık olarak, bu üzücü olaylara karşı ayrışmaya ve bölünmeye geçit vermeden el ele mücadele etmeliyiz. Bayramların bize öğrettiği kardeşliği ve manevi iklimi tüm dünyaya ve tüm zamanlara yaymalıyız. Dileğim odur ki bir arada yaşamanın, dostluğun ve kardeşliğin timsali olan bayramlar tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur."

Ünal, tören sonunda Akdeniz Üniversitesi mensuplarının bayramını kutlayıp herkese huzur, sağlık ve mutluluk içinde bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Akdeniz Üniversitesi Ramazan Bayramı Mustafa Ünal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title