Haberler

Akdeniz Elektrik Yaylaları Unutmadı

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (Akdeniz Edaş) Gazipaşa İlçe Müdürlüğü, Gazipaşa Sahil Yolu projesi kapsamında belediyenin yaptığı yol ve kaldırım çalışmalarına destek oluyor.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ( Akdeniz Edaş) Gazipaşa İlçe Müdürlüğü, Gazipaşa Sahil Yolu projesi kapsamında belediyenin yaptığı yol ve kaldırım çalışmalarına destek oluyor. İlçe merkezinin dışında Gökkuzluk, Topsekisi, Maha, Soğukoluk, Belbaşı, Taşbaşı yaylalarında yıl boyunca hava muhalefeti nedeniyle oluşan olumsuz durumların hasar tespit çalışmalarının da yapıldığı bildirildi.

Gazipaşa'nın vizyon projelerinden biri olan sahil yolu çalışmalarında enerji nakil hatlarını yer altına alan Akdeniz Edaş, 1 kilometrelik yol boyunca bölgeye 6 adet box koydu. Çalışmaların sahil düzenlemesine paralel olarak yaklaşık 1 ay içinde bitmesi planlanıyor.

YAYLA HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Akdeniz Edaş Antalya Doğu Bölge Müdürü Uğur Osman Koç, sahil çalışmalarına paralel olarak yaz sezonu için yaylalarda da çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Gökkuzluk, Topsekisi, Maha, Soğukoluk, Belbaşı, Taşbaşı yaylalarında yıl boyunca hava muhalefeti nedeniyle oluşan olumsuz durumların hasar tespit çalışmalarının yapıldığını belirten Uğur Osman Koç, "Yayla kültürü bölgemizin vazgeçilmez bir geleneği. Bunun bilinciyle yaylaya göç etmeye hazırlanan halkımıza kaliteli ve sürekli enerjiyi vermek için ağaç kesim, sehim alma, kırılmış direklerin yerine yenisinin monte edilmesi gibi ehemmiyet teşkil eden çalışmalarımız yapıldı. Civar yaylalarımızda da ekiplerimiz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor" dedi.

AYDINLIK GAZİPAŞA

Şehir merkezinde ise aydınlatma çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Uğur Osman Koç, gerek talep sonrası, gerekse ekiplerin tespit ettiği noktalara aydınlatma direkleri konulduğunu, yanmayan direklerin ise bakımdan geçirildiğini dile getirdi. Hedeflerine her geçen gün daha da yaklaştıklarını ifade eden Koç; yaptığımız çalışmalar sonucu ilçe halkından olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu da bizleri motive ediyor. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Koç Gazipaşa Antalya Akdeniz Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title