Haberler

Akdeniz’de 4 Altın 1 Gümüş

19. Akdeniz Büyükler Karate Şampiyonası'nda Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu Sporcular Milli Takım Adına 5 Madalya Elde Etti.

Asunur Yıldırımer, Hüsniye Güler ve Yavuz Karamollaoğlu'nun ferdi, Tuğba Yenen'in ise takım kategorisinde altın madalya aldığı şampiyonda Gökhan Gündüz de takım müsabakalarında gümüş madalyayı boynuna takan isimlerden oldu.

BAYANLAR YENİLGİSİZ

Dünya şampiyonasından önce en önemli sınav niteliği taşıyan 19. Akdeniz Büyükler Karate Şampiyonası'nda milli takım sporcularımız arasında 6 Büyükşehir Kağıtsporlu karatecimiz mücadele etti. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapılan şampiyonda Büyükşehirli 3 bayan karatecimiz de şampiyon olmayı başardı. Eksi 50 kiloda Asunur Yıldırımer ve artı 68 kiloda Hüsniye Güler ferdi kumitedeki karşılaşmalarında adeta rakiplerini ezdi geçti.

ÜÇ ALTIN MADALYA BİRDEN

Mavi-beyazlı bayan karatecilerden Asunur Yıldırımer ilk maçında Karadağlı, ikinci maçında Cezayirli sporcuları mağlub ederek Finale çıktı. Finalde karşılaştığı güçlü İtalyan rakibine de galip gelen Büyükşehirli sporcumuz ülkemize bir şampiyonluk kazandırdı. Ferdi kategoride tatamiye çıkan bir diğer Büyükşehir Kağıtsporlu şampiyon sporcumuz Hüsniye Güler ise yine kendinden bekleneni herkese gösterdi. Rakiplerini bir bir yenen Güler altın madalya elde ederek birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Bayan takım kategorisinde mücadele eden mavi-beyazlı Tuğba Yenen ise milli takımız ile altın madalya alan üçüncü bayan karatecimiz oldu.

YAVUZ'DAN ALTIN

Eksi 84 kiloda tatamiye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu karatecimiz Yavuz Karamollaoğlu erkeklerde tek altın madalya elde eden sporcumuz oldu. Sırasıyla Karadağ, Cezayir ve Mısırlı rakiplerini mağlup eden Karamollaoğlu milli marşımızı dinletmeyi başardı. Bay takım kumitede mücadele eden Gökhan Gündüz ise gümüş madalya alarak Kağıtsporlu karatecilerin beşinci madalyasını elde etmiş oldu. Büyükşehir Kağıtsporlu karatecilerin elde ettiği başarılar Dünya Şampiyonası öncesi güzel sinyaller verdi.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title