Haberler

Akdeniz Bölgesi - 28.07.2010 / Çarşamba

ANTALYA HÜRRİYET AKDENİZ: 'Ramazanda 40 gece eğlence' Akdeniz 11 ayın sultanı Ramazana hazırlanıyor.

ANTALYA

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Ramazanda 40 gece eğlence'

Akdeniz 11 ayın sultanı Ramazana hazırlanıyor. Antalya, Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta'da 20 bin kişiye sıcak yemek verilecek. Antalya'da 40 gece eğlence düzenlenecek.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Balıklara tahliye'

Batı Akdeniz üçgeninde bulunan ve atık içme suyu olarak kullanılacak olan Karacaören baraj göllerindeki balık üretim tesisleri tahliye ediliyor.

AKDENİZ BEYAZ: 'Baykal'dan tehlike işareti'

Türkiye'de 12 Eylül dönemini aratmayan hukuksuzluklar yaşandığını ileri süren eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 'Anlaşılıyor ki Türkiye'de bu kadar büyük hukuksuzluğun yapılması için bir askeri darbeye ihtiyaç yokmuş' dedi.

AKDENİZ GERÇEK: 'Esnaf, esnafı iflas ettiriyor'

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, yaz sezonunda Antalya'da yüksek miktarda esnaf enflasyonu yaşandığını belirterek bunun sonucunda da binlerce esnafın iflas ettiğini ve toptancıların mağdur edildiğini söyledi.

AKDENİZ MANŞET: 'ADH'de fokurdama'

Şükrü Temizkalp, Burdur Sivil Savunma İl Müdürüyken iddiaya göre personelini tehdit ederek, samimiyet kurduğu kişileri de kandırarak yaklaşık 500 bin TL kredi çektirdi. Antalya Atatürk Devlet Hastanesine müdür yardımcısı olarak atanan Temizkalp için soruşturma başlatıldı.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Damızlık düve alarmı'

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muammer Saygılı, yanlış politikalar yüzünden Türkiye'de hayvancılığın günden güne ölmekte olduğunu kaydetti. Saygılı, üreticilerin malımız elimizde kalacak telaşı içinde damızlık düveleri bile kesime gönderdiğini söyledi.

ANTALYA: 'Organ mafyası Türkiye'de hiç olmadı'

Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Gültekin Süleymanlar, organ mafyasının Türkiye'de hiç olmadığını, bu söylentilerin organ naklini ciddi sekteye uğrattığını söyledi.

ANTALYA GÜNDEM: 'Güneşkent hayata geçti'

Antalya'ya güneşkent kimliği kazandıracak olan 'Güneşkent-Yeşil-Antalya Projesi' resmen hayata geçti. Uygulama kapsamında turizm şehrinde güneş enerjisi yaygınlaştırılacak.

ANTALYA SON HABER: 'Haksızlıklara hep birlikte tepki göstermeliyiz'

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 'Türkiye darbe döneminde değil ama bir askeri darbe döneminde yaşananları yaşıyor. Bir kişiye karşı yapılan haksızlığa eğer toplum sesini çıkarmıyorsa o haksızlığa layık demektir. Yapılan haksızlıklara hep birlikte tepki göstermeliyiz' dedi.

EKSPRES: 'Referandum fırsattır'

CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ANSİAD üyesi 50 iş adamı ile bir araya geldi. Baykal, 12 Eylül'deki referandumun büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

GAZETE BİR: 'Altın gibi tavsiye'

Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen kursa katılan 118 sokakta çalışan çocuğu ziyaret eden Vali Ahmet Altıparmak, 'Namazın kazası olur, fırsatın kazası olmaz, fırsatları kaçırmayın' dedi.

HİLAL: 'Ankara'ya takıldılar'

Taksici cinayetleri ve taksicilere karşı yapılan gasplı saldırıların önüne geçebilmek için düşünülen koruma kabini Maliye Bakanlığına takıldı. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, ÖTV ve KDV nedeniyle tıkandıklarını söyledi.

İLERİ: 'Başbakan Antalya'ya geliyor'

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 7 Ağustos Cumartesi günü Antalya'ya geliyor.

AFYONKARAHİSAR

KOCATEPE: 'Bu 'sefer' olsun'

Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'ın ortak kullanımına açılacak olan Altıntaş Zafer Hava alanı ihalesi bugün yapılacak. İhale daha önce 3 kere ertelenmişti.

GAZETE 3: 'Yıldızımız daha da parlayacak'

Şifalı sular konusunda en zengin iller arasında yer alan ve Türkiye'nin termal turizm üssü olarak tanımlanan Afyonkarahisar bu zenginliğini spor turizmi ile birleştirmeye hazırlanıyor.

BURDUR

ÇAĞDAŞ BURDUR: 'Sagalassos açılışa hazırlanıyor'

Burdur'un Ağlasun ilçesindeki ünlü Sagalassos Antik Kenti, 28 Ağustosta yapılacak olan Antoninler Çeşmesi'nin açılışına hazırlanıyor.

BURDURLUNUN SESİ: '50x2 Gebe Düve İhalesini Burdur aldı'

Tarım ve Orman Bakanlığınca başlatılan proje kapsamında 50 aileye 2'şer gebe düve ihalesini Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği aldı.

BURDUR GAZETESİ: 'Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı, arabadaki 5 kişi hayatını kaybetti'

Burdur-Antalya Karayolunun Boğazköy Mevkisinde meydana gelen kazada, otobüse çarpan otomobilde bulunan 5 kişi hayatını kaybetti.

ISPARTA

AKDENİZ: 'Hadi Isparta, ölü toprağını at artık'

Kişi başına düşen öğretim üyesi ve klinik tedavi kapasitesi açısından Türkiye birincisi olan; uzman doktor, üniversite mezunu verilerinde Şampiyonlar Ligi'nde yer alan Isparta, ne yazık ki sanayide yok.

ISPARTA EKSPRES: 'Kan bağışında duyarsız olduk'

Isparta'ya yıllık 25 bin ünite kan gerektiğini belirten Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Şerafettin Kılınçel, halkın kan bağışı konusundaki duyarsızlığından yakındı.

GÜLSES: 'Hedef ortak yatırım'

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Hebei Eyaleti Xingtai şehri yöneticilerinin daveti üzerine bölgede çeşitli incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın liderliğindeki heyet deyim yerindeyse Çin'de Isparta rüzgarları estirdi. Xingtai şehri ve Isparta arasında stratejik işbirliği ve yatırım işbirliği anlaşmaları imzalandı.

ÇÖZÜM: 'Az sulayan çok ödüyor'

Atabey Sulama Birliğindeki sorunu değerlendiren Ziraaat Odası Başkanı Bayram Kutlu, 'Birlik kendine göre, çiftçi ise kendine göre haklı. Ama az sulama yapan köylüler çok, çok sulama yapan köylüler ise az ödüyor' dedi.

OSMANİYE

KINIK: VALİ CERRAH YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Hasanbeyli ilçesi karayolunda, ilçe merkezine yaklaşık 3 kilometre mesafede, yol kenarına yerleştirilen uzaktan kumandalı mayının, devriye görevi yapan askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu yaralanan askerleri ziyaret ederek doktorlarından sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

HASRET: OSMANİYE ŞEHİTLERİNİ UĞURLADI

Osmaniye dün iki polis şehidini gözyaşları arasında toprağa verdi. Hatay’ın Dörtyol İlçesinde terör saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Hasan Aslan (34) Tehçi Köyü’nde, Şehit Polis Emre Yalçın (38) ise Kadirli ilçesinde binlerce insanın katıldığı cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

YURT: MAYINLI SALDIRI 4 YARALI

Osmaniye’nin Hasanbeyli İlçesi karayolunda yol kenarına yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu araçta bulunan, Karakol Komutanı Başçavuş Hacı ömer Beyik, Jandarma Er Özkan Şen, İlyas Kapıaçmazoğlu, Özkan Erbil yaralandı.

MEDYA: ALTIN ÇİLEK DÜZİÇİ’NDE YETİŞİYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar esnafı ziyareti sırasında aldığı ve bu vesile ile Türkiye’nin yakından tanımaya başladığı Altın Çilek, Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yetişiyor.

AKDENİZ: VALİ CERRAH: AMANOSLAR, TERÖRİSTLERDEN TEMİZLENECEK

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Dörtyol’da polisleri şehit eden ve Hasanbeyli’de askerleri yaralayan terörist grupların, uzun yıllardır Amanoslarda gezen teröristler olduğunu ifade ederek, “Bunların mutlaka hakkından geleceğiz. Hem askerimiz, hem polisimiz onların Amanoslarda gezmelerine müsaade etmeyecektir” dedi.

MERSİN

MERSİN İMECE: O markaları açıklayın'

Tarım Bakanlığı, 3 bebek maması markasının ürünlerinde kurşun maddesi bulunduğunu açıklamış ardından kendi açıklamasını yalanlamıştı. CHP'nin ziraat mühendisi kökenli Mersin milletvekili Vahap Seçer, Bakanlığa 'O bebek maması markalarını açıklayın' çağrısında bulundu.

ÖZGÜR HABER:Mersin'in denizi kontrol altında

Mersin İl Sağlık Müdür Çağlar Çatak, Nisan ayından itibaren Mersin'in deniz sularının ayda iki defa kontrol edildiğini söyledi.

ÇUKUROVA:Kadınların ufku açıldı

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı, dört tarafı ormanla çevrili, geçimi tarıma dayalı Kösbucağı köyünde, kadınlar, hem el sanatı ürünlerine, hem de yetiştirdikleri sebze ve meyvelere pazar bulmak amacıyla, yöneticilerinin tamamı kadınlardan oluşan kalkınma kooperatifi kurdular.

BUGÜN MERSİN: Zorunlu sağlık sigortasında fiyasko

Tam Gün Yasasında hekimler için getirilen zorunlu sigortanın uygulanmasının "fiyasko" ile sonuçlandığını kaydeden Mersin Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, çalışma koşullarının düzeltilmeden, sağlık sigortasının getirilmesinin yanlış olduğunu öne sürdü.

HATAY

ATAYURT: POLİS’E HAİN PUSU: 4 ŞEHİT

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde polis otosunu uzun namlulu silahlarla tarayan teröristler 4 polisi şehit etti. Olayın ardından ilçede toplanan kalabalık grup BDP binasını ateşe verdi.

ÖZYURT: HAİN SALDIRIDA 4 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, terör örgütü tarafından polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda, 4 polis şehit oldu. Alınan bilgiye göre, Özerliçay Mahallesi TOKİ Konutları önünde, görev devir teslimi yapan polis aracına, sahte plakalı kapalı kasa kamyonetten uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda, polis aracında bulunan polis memurları Ali Hacit Arat, Hasan Aslan ve Emre Yalçın hayatını kaybederken, Fatih Yıldız adlı polis memuru da ağır yaralandı.

ANTAKYA: BAŞBAKAN GELİYOR

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hafta sonunda ilimize geliyor. Başbakan ERDOĞAN, 31 Temmuz Cumartesi günü partisinin Antakya mitingine katılarak bir konuşma yapacak. AKP mitingi Cumartesi günü saat 11.00'de Emlakbank evleri önünde düzenlenecek.

HATAY: PKK’NIN AMANOS’LARDA Kİ İNLERİ DAĞITILDI

PKK terör örgütünün Güney Amanoslar grubuna yönelik operasyon düzenlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title