Haberler

Akdeniz Bölgesi 20.09.2010

OSMANİYE KINIK: KABLO HIRSIZLARI TUTUKLANDI! Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sanayi sitesinde bir işyerinden kablo hırsızlığı yapan 3 kişiyi yakaladı.

OSMANİYE

KINIK: KABLO HIRSIZLARI TUTUKLANDI!

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sanayi sitesinde bir işyerinden kablo hırsızlığı yapan 3 kişiyi yakaladı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HASRET: HOZULU; “ŞER İTTİFAKI DAĞILACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe basın Sözcüsü Ali Talip Hozulu, “Şer İttifakı bugün olmadıysa yarın, milli direnişin merkezine toslayıp dağılacaktır” dedi.

YURT: VALİ CERRAH ANAOKULU GEZDİ!

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, bu yıl eğitim ve öğretime başlayan Seher Sare Özden Anaokulu’nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. 6 dersliği bulunan okulun sınıflarını tek tek inceleyen Vali Cerrah, öğrencilere en iyi şekilde eğitim verilebilmesi için eksiklerin en kısa sürede tamamlanması konusunda talimat verdi.

MEDYA: GEBELİ APRKI %70 TAMAMLANDI

Osmaniye Merkezde gebeli çınarı ve çevresinde başlayan Gebeli Parkı çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Kadir Kara, parkın ekim ayı sonlarına doğru açmayı planladıklarını bildirdi.

AKDENİZ: KADİRLİ’DE TARİHİ ESER OPERASYONU

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, Şehit Orhan Gök Mahallesi’nde H. İ. K.’ye ait evde yaptığı aramada, Roma ve Bizans dönemine ait 100 parça tarihi eser ele geçirildi. H. İ. K.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevke dileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title