Haberler

Akdeniz Bölgesi - 10.04.2010

ANTALYA HüRRİYET AKDENİZ: “İngiliz hastanın meleği” Akdeniz üniversitesi Hastanesi'ne gelen İngiliz hastalar 'Nancy' dedikleri 'Size Özel Sağlık Merkezi' sorumlusu Nazan Cebeci'yi çok seviyor.

ANTALYA

HüRRİYET AKDENİZ: “İngiliz hastanın meleği”

Akdeniz üniversitesi Hastanesi'ne gelen İngiliz hastalar 'Nancy' dedikleri 'Size Özel Sağlık Merkezi' sorumlusu Nazan Cebeci'yi çok seviyor.

MİLLİYET AKDENİZ: “Demokrasi dersi”

Antalya 2. İdare Mahkemesi, Kepez Belediyesi'nin yerel seçimlerden sonraki ilk meclis toplantısında komisyonların AK Partili üyelerden seçilmesini yargıya taşıyan CHP'li üye Şahali İnce'yi haklı buldu.

MANŞET: “Ortasını bir türlü tutturamadılar”

Kaleiçi karanlıkta kalınca muhtarlar isyan etti. Belediyenin lamba alımı yapmasıyla sokaklar aydınlandı. Karanlıktaki Kaleiçi'nde şimdi Nisan ayında günlük güneşlik bir havada öğlen saatlerinde lambalar yanmaya başladı.

ANTALYA: “Son 5 yılın en iyi 3 ayı”

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya'nın turist sayısı bakımından son beş yılın en iyi üç ayını yaşadığını ifade ederek, “Böyle devam edersek bu yıl Antalya için inşallah 10 milyon diyeceğiz.”

GüNDEM: “12 Eylül'ün izleri silinmelidir”

DSP İl Başkanı Ali Ulvi Büyüknohutçu, Gündem Gazetesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette, Genel Yayın Yönetmenimiz ümit Ziya Altı'nın gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SON HABER: “Yerel yöneticileri Günay'dan uyarı”

Türkiye'nin geleneksel yaşam tarzını turistlere sunmakta ciddi sıkıntılar yaşandığını anlatan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “Turizmciler deniz kıyısına yatırım yapacaklar biz de sokaklarımızı düzeltmeden, evimizin balkonuna bir çiçek bile koymadan para kazanacağız. Böyle bir bolluk yok. Bunu yerel yönetici arkadaşların dikkatine sunuyorum” dedi.

GAZETE BİR: “Turist otelden niye çıksın”

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “Turizmciler deniz kıyısına yatırım yapacaklar biz de sokaklarımızı düzeltmeden, evimizin balkonuna bir çiçek bile koymadan para kazanacağız. Böyle bir bolluk yok. Bunu yerel yönetici arkadaşların dikkatine sunuyorum” dedi.

BEYAZ: “Güvencemiz polis”

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, polisi kutladı ve “Antalya polisine çok güvendiğini” söyledi.

HüRSES: “Engelliler mağdur”

Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Şükrü Boyraz, Türkiye'nin yoğun gündemi içerisinde engellilerin sorunlarının çözümsüz kaldığını, engelli bireylerin hala temel haklardan yararlanmadığını ve hak etmedikleri noktada bulunduklarını söyledi.

İLERİ: “Antalya ecrimisil bedeli”

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, “Ecrimisil ödeyen şirket veya kişi, ecrimisil bedellerini kendi hesaplayabilecek” dedi.

AKDENİZ'DE YENİ YüZYIL: “Saadet gençliği halkın huzurunda”

Saadet Partisi İl Gençlik Eğitim Hatibi ve Kepez Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akburak, önümüzdeki aylarda ilçelerdeki bütün gençlik kollarının üye stantları ile cadde ve sokaklarda halkın arasında olacağını, onların dert ve sıkıntılarını dinleyeceklerini söyledi.

HİLAL: “Hedef 35 milyon TL”

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, kıyıları ve hazine arazilerini işgal eden ve ecrimisil ödeyen otel, tatil köyü ve turistik işletmelerin , ödeyecekleri ecrimisil bedellerini kendilerinin hesaplayabileceklerini bildirdi.

KÖRFEZ: “Ruhsat çıkmazı”

Menderes Türel döneminde alt kademe belediyelerden alınan ana cadde ve bulvarlar üzerindeki iş yerlerinin denetim ve ruhsatlandırma yetkisini isteyen Büyükşehir'e, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nden olumsuz görüş geldi.

= = =

BURDUR

çAĞDAŞ BURDUR “E-mail yoluyla gelen ihbarla insan ticareti yapan 5 kişi yakalandı”

Burdur Asayiş Şube Müdürlüğü, gelen bir e-mail'den yola çıkarak insan ticareti yapanları yakaladı.

BURDURLUNUN SESİ: “Gazeteciler Cemiyeti görev dağılımını yaptı”

Burdur Gazeteciler Cemiyeti, geçen hafta yapılan genel kurulun ardından görev dağılımını da yaptı. Ercan Taraşlı, dokuzuncu kez Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına getirildi.

YENİGüN: “Göl demek hayat demek”

Doğa Derneği yürütmekte olduğu Burdur Gölü Projesi ile gölün öneminin kamuoyu ile paylaşılmasına ve koruma çalışmalarına önemli katkı sağlıyor.

BURDUR GAZETESİ: “Polis şehitlerini andık”

Burdur Emniyet Müdürlüğünce Ulucami'de şehit polisler için mevlit okutuldu. Ardından şehir mezarlığındaki şehitlikte anma töreni düzenlendi.

= = =

ISPARTA

çÖZüM: “Mecliste makam aracı tartışması”

Belediye Meclisinin dün yapılan toplantısında Başkan Yusuf Ziya Günaydın'a alınan yeni makam tartışması damgasını vurdu.

GüLSES: “Isparta'nın vergi rekortmeni Demirel”

Isparta'nın vergi rekortmeni 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Şevket Demirel oldu.

OLUŞUM: “Yeniden ifade verecekler”

Isparta'da, 30 Kasım 2007'de, 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasına ilişkin olarak haklarında Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanma kararı çıkan ve bu doğrultuda Ankara'da talimatla ifadesi alınan Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ile eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağ'ın, Isparta Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden ifade vermeleri kararlaştırıldı.

HABER: “Öğrencilerin bahar şenliği talebi”

Öğrenci Meclisi Başkanı Bolat Sarı, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

= = =

AFYONKARAHİSAR

KOCATEPE: “7 ayda tamamlanır”

Kasaplar Odası Başkanı İbrahim Yörük, yeni hayvan pazarını 7 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacaklarını açıkladı.

GAZETE 3: “Vergi rekortmenleri açıklandı”

Defterdar Mustafa Ceylan, 2009 yılının vergi rekortmeninin Feride Kırlıoğlu olduğunu belirtti.

TüRKELİ: “çoban 1 yılı anlatacak”

Belediye Başkanı çoban, düzenleyeceği basın toplantısı ile bir yılını değerlendirerek kamuoyu ile paylaşacak.

HİSAR: “Gurbetçiler üzgün”

Belçika Gent Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz, Zafer Havaalanı ihalesinin iptal edilmesiyle, orada yaşayan gurbetçilerin çok üzüldüğünü söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title