Haberler

Akdeniz Bölgesi - 09.08.2010 / Pazartesi

ANTALYA HÜRRİYET AKDENİZ: 'CHP'de Tursun şoku' Antalya'da haftalardır konuşulan ancak CHP'lilerin ihtimal vermediği transfer, Başbakan'ın Antalya mitinginde gerçekleşti.

ANTALYA

HÜRRİYET AKDENİZ: 'CHP'de Tursun şoku'

Antalya'da haftalardır konuşulan ancak CHP'lilerin ihtimal vermediği transfer, Başbakan'ın Antalya mitinginde gerçekleşti.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Dünya üniversitesi'

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtcephe, dünyanın sayılı üniversiteleri arasına girdiklerini söyleyerek, 'Biz sadece kendimizi geliştirmedik, imkanlarımızı dünyayla paylaştık' dedi.

AKDENİZ BEYAZ: 'Siyaset mi ihanet mi?'

2009 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından aday gösterilmeyen ve CHP'ye geçerek aday olan Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'un tekrar AK Parti'ye geçmesi, Antalya kamuoyunda şok etkisi yarattı.

AKDENİZ GERÇEK: 'Tursun'dan siyasi çalım'

Antalya kulislerinde uzun süredir tartışılan siyasi transfer sonunda gerçekleşti. CHP'li Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, AK Parti'ye geçeceği eleştirilerini sürekli yalanlamasına, CHP İl Başkanı Ülken'e, 'Ben bunu yapacak kadar şerefsiz miyim?' demesine rağmen, 7 meclis üyesiyle birlikte AK Parti'ye transfer oldu. Rozetini Başbakan Erdoğan taktı.

ANTALYA KÖRFEZ: 'AK Partili oldular'

Son güne kadar AK Parti'e geçeceği yolunda haberleri yalanlayan Nurettin Tursun'un yanı sıra 7 CHP'li Döşemealtı Meclis üyesi, Taşağıl'ın DP'li Belediye Başkanı Ahmet Alp ve 6 meclis üyesi ile Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, AK Parti'ye transfer oldu.

AKDENİZ MANŞET: 'Antalya 'Evet' dedi'

12 Eylülde Anayasa değişikliği referandumu için cumartesi günü Antalya'da miting düzenleyen Başbakan Erdoğan'a 30 bin kişi 'Evet' dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Akaydın'a 'Hayırlı' afişler için, 'Sen belediye başkanısın ne iş yaparsın?' diye sordu.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Muhteşem şölen'

Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şubesi, Esnaf Odası Konferans Salonunda gerçekleştirdiği final programı ve 2010 Yaz Etkinliklerini taçlandırdı. Program tam bir şölen havasında geçti.

ANTALYA: 'Antalya'yı dünya kenti yaptık'

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, Antalya'yı bir dünya şehri haline getirmeye ahdettiklerini ve bunu gerçekleştirmenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

ANTALYA GÜNDEM: 'Kaçak binaya kılıf arıyorlar'

Muratpaşa sınırları içinde bulunan Koyunlar Mahallesi'ndeki 12 bin 556 ada 06 ve 09 parsellerinde eski ATSO Başkanı işadamı Kemal Özgen'e ait binanın bir bölümünün kaçak olduğu ortaya çıktı.

ANTALYA SON HABER: 'Türkiye zincirlerinden kurtulacak'

12 Eylülde yapılacak referandum seçimleri mitingi için Antalya'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylülde Türkiye'nin zincirlerinden ve prangalarından kurtulacağını söyledi.

EKSPRES: 'Tursun yuvaya döndü'

'Bugün, yarın AK Parti'ye geçecek' derken, beklenen oldu ve Döşemealtı'nın CHP'li Belediye Başkanı Tursun yeniden AK Parti saflarına katıldı. Tursun'un rozetini Başbakan Erdoğan taktı.

GAZETE BİR: 'Başkanı hakkında bakın ne dedi'

Baykal, 'Kılıçdaroğlu ile hiç görüşmedim. Baskı kurduğu açık. Neden yapıyorlar anlayamıyorum ve yadırgıyorum. Aslında bunu yapanlar korktukları için kendilerine güvenmedikleri için yapıyorlar' dedi.

HİLAL: 'Kart krizi çözüldü'

Büyükşehir Belediyesi ile muhtarlar arasında yaşanan Halkkart krizi aşıldı. Daha önce ücretsiz dolaşım kartlarını alamayan muhtarlara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'dan onay çıktı.

HÜRSES: 'Sandığa çağrı'

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, Muratpaşa ilçesinde oy kullanacak seçmenleri evlerinde ziyaret ederek, sandık alanını bildireceklerini açıkladı.

İLERİ: 'Okul öncesi eğitim'

Antalya Milli Eğitim Müdürü Gülay, 'Araştırmalara göre, bir yıl okul öncesi almış çocuk, bir yıl üniversiteye hazırlık dershanesine gitmiş kadar bilgiye sahip oluyor. Antalya'da bu yıl 31 bin çocuk okul öncesi eğitim almaya başlayacak' dedi.

BURDUR

ÇAĞDAŞ BURDUR: 'Kibrit köyünün içme suyu şebekesi yenilendi'

Burdur'un Ağlasun ilçesine bağlı Kibrit köyünün içme suyu şebekesi, İl Özel İdaresi tarafından yenilendi. Vali Tapsız şebekenin açılışını yaptı.

BURDURLUNUN SESİ: 'CHP, belediyeyi eleştirdi, (İçkili yerlere 8 aydır karar alınmadı)'

CHP Burdur Belediye Meclis üyeleri, parti binalarında düzenledikleri toplantıyla Burdur Belediyesi'nin içkili yerler konusunda 8 aydır işlem yapmamalarını eleştirdi.

YENİGÜN: 'AK Parti Burdur İl Teşkilatı referandum için sahaya indi'

AK Parti Burdur İl Teşkilatı 12 Eylülde, Anayasa değişiklik paketi hakkında yapılacak referandum öncesinde çalışmalarına hız verdi. Teşkilat mensupları vatandaştan 'Evet' oyu vermelerini istedi.

BURDUR GAZETESİ: 'Sazlı-sözlü Hacivat-Karagöz'lü Ramazan eğlenceleri'

Başkan Akkaya, bu yılki Ramazan Ayı etkinliklerinin Fidan Pazarı olarak bilinen mevkiide, sazlı-sözlü, Hacivat-Karagöz'lü geçeceğini belirtti.

ISPARTA

AKDENİZ: 'Isparta'ya yatırım yapılmadı diyenlere işte bunları anlatın'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 1,5 saat süren Isparta mitinginde yatırımlara ortalama 20 dakika zaman ayırdı. 600 klinik kapasiteli Bölge Sağlık Kompleksi müjdesini verdi.

ISPARTA EKSPRES: 'Anayasa'da esnafa söz hakkı tanınıyor'

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, 12 Eylül referandumunda neden 'Evet' oyu kullanacaklarını anlattı.

GÜLSES: 'Erdoğan, Ispartalıların tavsiyesini hatırlattı'

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Buradan, Isparta'dan CHP Genel Başkanına, Ispartalıların tavsiyesini hatırlatıyorum: Bilmediğin yola girme, daklaşır düşersin. Bilmediğin aşı yeme, davul gibi şişersin' dedi.

ÇÖZÜM: 'Belediyede Ramazan hazırlığı'

Isparta Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı içinde Ramazan ayını dopdolu geçirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title