Haberler

Akdağmadeni Sodes Projesi Sona Erdi

Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanıp, Kalkınma Bakanlığı ve Yozgat Valiliği destekli ‘Yarınlara Umutla Bakıyoruz’ adlı SODES projesi sona erdi.

Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanıp, Kalkınma Bakanlığı ve Yozgat Valiliği destekli 'Yarınlara Umutla Bakıyoruz' adlı SODES projesi sona erdi.

Sodes Projesi kapanış törenine İlçe Kaymakam Vekili Göksel Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Karadağ, Şube Müdürleri Ömer Özdemir, Yaşar Bilir, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Karadağ, SODES Projesinin Yozgat'ta 11 projeden Akdağmadeni ilçesinin tek projesi olduğunu belirterek, "120 öğrencimiz bu projelerden faydalandı. Proje kapsamı dışında kişisel gelişim seminerleri ve sosyal amaçlı il dışı 90 öğrencimize Sivas, 100 öğrencimize Çanakkale gezisi düzenledik" dedi.

Bu proje sayesinde öğrencilerin aynı zamanda ebru sanatı, halk oyunları, bağlama kursu ve tiyatro kurslarına da katılarak kişisel becerilerini de geliştirdiğini ifade eden Karadağ, "Hem öğrencilerimiz arasında bir arkadaşlık kaynaşması sağlandı hem de gelecekte hayatlarına yön verecek meslekler öğrendiler. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilerin sunduğu, halk oyunları, saz gösterisi, semazen gösterisi, minikler halk oyunları ve tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Akdağmadeni Karadağ Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title