Haberler

Akdağmadeni Servis Soförlerine Eğitim Verildi.

Akdağmadeni’nde taşımalı servis şoförlerine eğitim semineri verildi.

Akdağmadeni'nde taşımalı servis şoförlerine eğitim semineri verildi.

Akdağmadeni Öğretmen Evinde yapılan toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş İsmail Oysal, Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru Dr. M.Feride Tan Ceylan ve servis şoförleri katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan, servis şoförlerine trafikte uyması gereken kurallar hakkında bilgi verdi. Ceylan, "Öğrencilerimizin okullarına daha güvenli bir şekilde gidip gelmelerini sağlamak hem de servis şoförlerimizi bilgilendirmek amacıyla bu semineri düzenledik. Seminerde şoförlerimize uymaları gereken kurallar hakkında açıklamalarda bulunup araçlarında bulunması gereken donanımlar hakkında bilgiler aktardık. Şoförlerimizin de sorunlarını dinledik, fikir alışverişinde bulunduk. Servis şoförlerimiz kurallara uyacak. Öğrencilerimizin de koltuklarında emniyet kemerini bağlayarak yolculuk yapmaları gerekiyor. Servis şoförlerimiz öğrenciye örnek olmak zorunda, kıyafeti temiz, araçta kesinlikle sigara içilmemesi ve argo kelime konuşmaması gerekmektedir. Araçta kesinlikle kesici alet bulundurulmayacak. Öğrenci servislerimizde kesinlikle yolcu olmayacak. Src belgesi olmayan servis şoförlüğü yapmayacak." dedi.

İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş. İsmail Oysal, taşımalı öğrenci taşıyan minibüslerin kurallara uyması gerektiğini ve öğrenci taşınan araçlara kesinlikle yolcu almamaları gerektiğini söyledi. Oysal, servislerin arkasında okul taşıtı yazması ve dur lambasının olmasının zorunlu olduğunu, ruhsatta geçen yolcu sayısından fazla yolcu almamaları hususunda şoförlere uyarılarda bulundu.

Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru M. Feride Tan Ceylan, ise şoförlere ilk yardım hakkında bilgiler verdi. Bazı ilk yardım pozisyonlarını uygulamalı gösterdi. Ceylan, ilk yardımın doğru ve düzgün yapıldığında hayat kurtardığını, kaza anında önce güvenlik almanın ve sonra 122 servislerine haber vermenin gerektiğini belirtti. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdağmadeni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title