Haberler

Akdağmadeni'ne Modern İş Merkezi

Yozgat Akdağmadeni İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, Belediye Kaynaklarıyla İnşaatı Sürdürülen İş Merkezinin 2008 Yılı Başlarında Hizmete Açılacağını Söyledi.

Yozgat Akdağmadeni İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, belediye kaynaklarıyla inşaatı sürdürülen iş merkezinin 2008 yılı başlarında hizmete açılacağını söyledi.

Akdağmadeni İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçedeki en büyük sorunun otopark ve işyeri eksikliği olduğunu ifade ederek, "Belediye olarak bir iş merkezi projesi hazırladık ve temelini attı. Çok katlı olan iş merkezinin en alt kısmını otopark yaparak ilçemizdeki otopark sıkıntısını çözeceğiz. Ayrıca iş merkezinde 79 adet dükkan bulunmaktadır. İlçe sebze halini buraya taşıyacağız. En üst katını ise çok amaçlı kullanmak üzere bin 200 kişilik salon yapacağız" dedi. İnşaat tamamlandığında Akdağmadeni ilçesine morden bir alışveriş ve kültür merkezi kazandırmış olacaklarını belirten Başkan Daştan, "İş merkezi tamamen belediye kaynaklarıyla yapılmaktadır. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti en modern şekilde sunmaktır. Sağlık yönünden çok önem verdiğimiz sebze halimizi iş merkezine taşıyarak halkımıza kapalı alanda ve hijyen kurallarına uygun olarak satış yapmalarını sağlamış olacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Daştan, yapılan iş merkezinin ilçeler bazında belediye kaynaklarıyla yapılan Orta Anadolu'da en büyük iş merkezi olduğunu vurgulayarak, iş merkezini 2008 yılı Mart ayında hizmete açacaklarını sözlerine ekledi.

(ÖE-ATÖ)

12.07.2007 15:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title