Haberler

Akdağmadeni'nden Kısa Kısa

Akdağmadeni Belediyesi, Borcu Olan Vatandaşları Borçlarını Yapılandırılması Konusunda Broşür ve Anonslarla Uyarıyor.

Akdağmadeni Belediyesi, borcu olan vatandaşları borçlarını yapılandırılması konusunda broşür ve anonslarla uyarıyor.

Belediye Başkanı Suphi Daştan, borç yapılandırılmasından yararlanmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini söyledi. Daştan, "611 sayılı kanunun 3 ve 4. maddesi ile belediyemize ait borçlar yapılandırılmaktadır" dedi.

Daştan, 2 Mayıs tarihine kadar su, emlak, çevre temizlik, kira, hayvan kesim ücreti, ilan, reklam tabela borçlarının ana paralarının yatırılması halinde gecikmelerinin silineceğini, yasandan yararlanmak isteyen vatandaşların belediye tahsilat servinse müracaat etmeleri gerektiğini ifade etti.

-ŞEHİT AİLESİ ZİYARET EDİLDİ

(FOTOĞRAFLI)

Akdağmadeni'nde Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim, 7 Temmuz 1990 tarihinde Van Çatak'ta terör örgütü ile girdikleri çatışmada şehit düşen Komando Er Eyüphan Seyhan'ın ailesi ziyaret etti.

Kaymakam Hüseyin Engin Sarıibrahim, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ender Güleç, Belediye Başkanı Suphi Daştan, Emniyet Amiri Ahmet Başeğmez ve beraberindekiler, Şehit Komando Er Eyüphan Seyhan'ın Ahishavi Mahallesi Sakarya Caddesinde ikamet eden annesi Nafiye Seyhanı ziyaretinde bir süre sohbet ettiler.

Kaymakam Sarıibrahim, millet için, devlet için, din için, namus için can vermiş tüm şehitlere rahmet ve minnetle andıklarını, onlara şükran borçlu olduklarını söyledi.

-MİNİKLERİN SAHNELEDİĞİ PİYES BEĞENİLDİ

(FOTOĞRAFLI)

Akdağmadeni Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı piyes beğenildi.

Belediye Kültür Merkezindeki piyesi Kaymakam Hüseyin Engin Sarıibrahim, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ender Güleç, Belediye Başkanı Suphi Daştan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Göçürücü, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de ilgiyle izledi.

Namık Kemal İlköğretim Okulu Öğrencilerinin rol aldığı piyeste "Çanakkale Zaferi" konu edildi.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title