Haberler

Akçakocadüzeltmedenizde Bulunan Ceset, Kayıp Emekli Öğretmenin

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde domuz bağı ile bağlanarak denize atılan cesedin 54 yaşındaki Haydar Meriç'e ait olyduğu belirlendi.

Emekli öğretmen, şair ve yerel bir haber sitesinin sahibi olduğu öğrenilen Meriç'in, Kırklareli'nde 31 Mayıs tarihinde aybolduğu, en son İstanbul'da görüldüğü belirlendi. Geçen cumartesi günü Akçakoca'da tekneleriyle salyangoz avına çıkan Serkan ve Osman Özer kardeşler, Limoncuk Mevkii'nin 400 metre açıklarında ceset gördü. Balıkçıların ihbarı üzerine Sahil Güvenlik, elleri, bacakları ve boynuna geçirilen zincirle domuz bağı yapılarak bağlanan, vücuduna ağırlık yapması için halterde kullanılan 10'ar kiloluk iki ağırlık bağlanan cesedi denizden alarak, Akçakoca Balıkçı Barınağı'na getirdi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cesedin üzerinden çıkan cep telefonunun sim kartı kullanılarak yapılan aramalar sonucu kimliği belirlendi. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı'nın internetteki kayıp şahıslar albümünde 31 Mayıs tarihinde Kırklareli'nde kaybolduğu belirtilen Haydar Meriç'in, emekli öğretmen olduğu, şair ve yerel bir internet haber sitesinin sahibi olduğu, en son İstanbul'da görüldüğü öğrenildi. Cesedi denizde görerek Sahil Güvenlik'e haber veren Osman Özer, "Kardeşimle salyangoz avına çıkmıştık. Uzaktan bakınca şamandıra sandık. Yakınlaşınca ceset olduğunu görüp Sahil Güvenlik'e haber verdik. Zincirle bağlanmıştı ve batması için sanıyorum üzerine halterde kullanılan ağırlıklar bağlanmıştı" dedi. Polis olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title