Haberler

Akçakoca'da Bombalama Olayı Protesto Edildi

Akçakoca’da KESK, DİSK ve meslek örgütlerine bağlı üyeler, Ankara’da yaşanan bombalı saldırı olayını protesto etmek için basın açıklaması yaptılar.

Akçakoca'da KESK, DİSK ve meslek örgütlerine bağlı üyeler, Ankara'da yaşanan bombalı saldırı olayını protesto etmek için basın açıklaması yaptılar.

Akçakoca şehir meydanında bir araya gelen topluluk adına basın açıklamasını Mehmet Emin Aygüler okudu. Aydüler, 10 Ekim'de Ankara'da Emek, Barış ve Demokrasi mitingi için toplanmıştık. Aylardır dökülen kanlara dur demek, savaşa hayır, barışı savunmak için yollara düştük. Kamu Emekçilerinin, işçileri, halkların özlemlerini haykırmak, umutlarını yaşatmak için, kandan ve savaştan beslenenlere karşı savaşa inat, barış hemen şimdi demek için gelmiştik. Türkiye'nin göbeğinde Ankara Garı önünde binlerce polisin gözü önünde patlattılar bombalarını. 128 canımızı aldılar aramızdan, canımızdan can gitti. Yüreklerimiz dağlandı. İki gündür yüreğimiz yanıyor. İçimiz kanıyor. Üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız ve isyan ediyoruz. Hiç kimse bize bu katliamın faili meçhul olduğunu söylemesin. Ankara'nın orta yerinde göz göre göre, bombaları patlatanları yakın tarihimizin en vahşi saldırısına göz yumanları biliyor, katillerin hepsini tanıyoruz. Bizler ülkede bir arada yaşamı ve barışı savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Ne kadar saldırırsanız saldırı, korkmayacağız. Yılmayacağız ve unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz. Hepiniz döktüğünüz kanda boğulacaksınız. Kanlı ellerinizle işlediğiniz bütün suçlardan yargılanacak ve hesap vereceksiniz. Katiller ve arkasındaki güçler bulunana kadar bize rahat yok" dedi.

Basın açıklamasının ardından gurup sessizce dağıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title