Haberler

Akçakale Devlet Hastanesi'nde Büyük Değişim

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesindeki Devlet Hastanesi, Yapılan Yeni Düzenlemelerle Daha Kaliteli Hizmet Sunmayı Amaçlıyor.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki devlet hastanesi, yapılan yeni düzenlemelerle daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor.

İlçenin tek devlet hastanesi olan Akçakale Devlet Hastanesi, servislerdeki düzenlemeler, doktor eksikliklerinin giderilmesi, ek hizmet binası ve hizmette yapılan yeniliklerle kalite politikasındaki çıtasını ileriye doğru yükseltmeye devam ediyor. 1954 yılında faaliyete geçen hastane yeni düzenlemeleri ile vatandaşa en iyi hizmeti sunma olanağı sağlıyor.

Mayıs ayından itibaren hastanede ciddi değişimler yapıldığını kaydeden Hastane Müdürü Rauf Şulul, hastanedeki eksiklikleri en kısa zamanda gidereceklerini söyledi. En son 1992 yılında yemek verildiğini söyleyen Şulul, 17 yıl aradan sonra tekrar yemek verme hizmetine başladıklarını belirterek, "Hastanemizde yatış yapan hastalara, refakatçilere ve hastane personeline üç öğün yemek verilmeye başlandı. Buna ek olarak hastanemizde eksik olan kadın doğum uzmanı, dahiliye uzmanı, noroloji uzmanı ve çocuk uzmanı doktorlarımız hastanemizde göreve başlamışlardır. Bu doktorlarımızın gerekli ekipmanları tedarik edilmiştir. Şu anda dört servisimizde yatış yapılmaktadır. Hastanemizde şimdiye kadar aktif olmayan eczanemizde aktif hale gelmiştir. Hastanemizde eksik olan Üroloji uzmanı cerrah ve ortopedi uzmanının gelmesi için çabalarımız devam etmektedir. Ameliyathanemizin devreye girmesi için eksik cihaz ve donanım için ihale aşamasındayız. Bir kaç ay içerisinde hastanemiz gelen hastalarımızın sorunlarını gidermede ideal bir noktada olacaktır" dedi.

Hastanenin daha iyi hizmet vermesi için tüm imkanları en iyi şeklide kullanmaya çalıştıklarını ifade eden Şulul, "Hastane içindeki eksikliklerimizin bitirilmesinin ardından, çevre düzenlemesine geçeceğiz. Hastanenin eksikliklerinin giderilmesi için çabalarımız devam edecektir. Bununla birlikte hastanemizde üzerinde en çok durduğumuz temizliktir. Temizlikten ödün vermiyoruz" diye konuştu.

(MD-OÇ-Y) 17.06.2008 17:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title