Haberler

Akçakale Belediyesinden 5 Dalda 5 Spor Kursu

Güncelleme:

Akçakale Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen malzeme dağıtım töreninde malzemeler Akçakale Belediyesi yazı işleri müdürü Abdullah Çiftçi tarafından öğrencilere teslim edildi.

Akçakale Belediyesi ve SODES (Sosyal Destek Programı) iş birliği ile hazırlanan proje kapsamında bugün Akçakale Belediyesi Konferans Salonunda dar gelirli 100 Öğrenciye Spor Malzemesi yardımı yapıldı ve Belediye Spor Salonu hizmete açıldı.

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) ve Akçakale Belediyesi iş birliği ile hazırlanan proje kapsamında ilçe halkına spor yapma imkanının yanında dar gelirli öğrencilere de spor malzemesi yardımı yapıldı.

Hayata geçirilen proje ile birlikte Akçakale Belediyesi Kültür Merkezi içerisinde bulunan spor salonunda Fitness, Futbol, Voleybol, Basketbol ve Masa Tenisi olmak üzere toplam 5 adet kurs açıldı. Açılan bu kurslarda toplam 200 Genç ve Akçakaleli yararlanacak.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; "Belediyemiz ve Şanlıurfa Valiliği SODES Proje Koordinasyon birimi ortak bir proje hayata geçirdi. Şu an Akçakale Belediyesi Kültür Merkezi içerisinde modern ve her türlü spor aletlerinin bulunduğu bir spor salonunu Akçakale halkının hizmetine sunmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Toplam 5 adet kurs açtık ve bu kurslarda gerek Akçakaleli gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak gerekse sağlıklı yaşamın bir gereği olan spor yapma alışkanlığını ilçe halkına kazandırmak istiyoruz. Bu günde 100 dar gelirli öğrencimize Spor Ayakkabısı, Eşofman, Tişört ve Şapka hediye ettik. Daha öncede söylemiştim gerçekten biz Akçakale gençliğini önemsiyoruz ve hayata geçirdiğimiz tüm projelerde gençliğimizi düşünerek hareket ediyoruz. Akçakale son 8 yılda bir çok hizmetle buluştu ve Allahın izniyle buluşmaya da devam edecek." Dedi.

Düzenlenen tören sonrası 100 öğrencinin mutlulukları gözlerinden okunurken 200 Akçakalelinin de Sporla buluşmasına olanak sağlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akçakale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title