Haberler

Akçadağlı Genç İş Adamları İftarda Bir Araya Geldi

Akçadağlı genç iş adamları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Akçadağlı genç iş adamları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Akçadağ ilçe merkezinde iş adamı Çetin Özbay'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa 25'den fazla iş adamı katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Mustafa Kırteke, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, katılımcılara teşekkür etti. Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ise, toplantıların sürekliliğinin önemine dikkat çekerek, "Akçadağlı genç kardeşlerimizin bir araya gelerek, ilçenin sorunlarını istişare etmeleri, çözüm yollarını aranmaları Akçadağ adına çok önemli bir gelişmedir. Bu birlik ve beraberlik ortamının sürdürülmesini çok önemsiyorum. Bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Birlik, beraberlik içinde iftarımızı yapıyoruz. Allah bu buluşmalarımızı daim etsin inşallah" dedi.

Ortak paydanın Akçadağ olduğunu kaydeden CHP Belediye Meclis Üyesi Büyükşehir Encümeni Erdal Üstün'de "Farklı görüşteki insanlarımızın bir araya gelerek aynı amaç için mücadele etmesi bizim bir zenginliğimizdir. Akçadağ'ın hak ettiği noktaya gelmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız gerekiyor. Bu noktada gereken ne ise bizde üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" diye konuştu - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Akçadağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title