Haberler

Akçaabat Dağ ve Yayla Turizmi Güzergahı Projesi

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde "Akçaabat Dağ ve Yayla Turizmi Güzergahı Projesi Hıdırnebi Yaylası ve Yakın Çevresinin Turizm Amaçlı Planlanması Tanıtım Toplantısı" yapıldı.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde "Akçaabat Dağ ve Yayla Turizmi Güzergahı Projesi Hıdırnebi Yaylası ve Yakın Çevresinin Turizm Amaçlı Planlanması Tanıtım Toplantısı" yapıldı.

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Turizm Müdürlüğü Hamam Çimeni Çarşısı'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, turizmin bölge ve ülke açısından önemine değindi.

Ustaoğlu, Trabzon'un doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve tarihi birikimiyle ülkenin en önemli çekim merkezlerinden biri olduğuna dikkati çekerek, "Bölge turizmini sürdürülebilir kılacak önemli projeler yapılıyor. Bugün de burada yine bölgemiz ve ülkemiz turizmi açısından çok anlamlı bir projenin uygulama aşamasındayız." dedi.

Gelecek dönem içerisinde yapacakları uygulamayla bu projeyi hayata geçirdiklerinde Karadeniz Bölgesi'nin, diğer bölgelere örnek olabilecek en önemli turizm merkezi haline geleceğini ifade eden Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Bu çalışma hem ilimiz hem bölgemiz ve hem de ülkemiz açısından birçok projenin de önünü açacaktır. Bu çalışma vizyon projesi niteliğindedir. Proje örnek teşkil edecektir. Bölgemizde turizmin önünü daha da açacağına inandığımız bu projeye katkı veren herkese teşekkür ediyorum."

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen de yaptığı sunumda ilçede bulunan Sera Gölü gibi turizm bölgeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıda Akçaabat Dağ ve Yayla Turizmi Güzergahı Projesi, Hıdırnebi Yaylası ve Yakın Çevresinin Turizm Amaçlı Planlanması ile ilgili sunum yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Soner Şenel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile sektör temsilcileri katıldı.

Vali Ustaoğlu, toplantı sonrası tarihi Hamam Çimeni Çarşısı'nı gezerek, Belediye Başkanı Türkmen'den bilgi aldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Turizm Yerel Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title