Haberler

Akçaabat Belediye Başkanı Ekim yapılan çalışmalarla ilgili belediye meclisini bilgilendirdi

Güncelleme:

Trabzon'un Akçaabat ilçesi Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Meclisi'nde yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Temmuz ayı meclis toplantısının ardından Ağustos ayında tatil yapan Akçaabat Belediye Meclisi Eylül ayında toplandı. Eylül ayı meclis toplantısının ilk oturumunda meclis üyelerine çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Osman Nuri Ekim, Akçaabat'a kongre ve sanat turizmi açısından önemli katkı sağlayacak, Söğütlü mahallesindeki eski belediye binasının yerine yapılacak olan Kültür Merkezi'nin ihalesini yaptıklarını söyledi. Ekim "Sözleşme imzalandı ve mevcuttaki binanın yıkımına başlandı. Önümüzdeki hafta binanın yıkımı tamamlandığında Kültür Merkezinin inşaatını yapacak olan firmaya yer teslimini yapacağız. Yüklenici firma hemen inşaat çalışmalarına başlayarak herhangi bir olumsuz durum olmadıktan sonra iki yılda inşallah inşaatı tamamlanacaktır. Trabzon Üniversitemizin hemen yanında yapılacak olan böyle bir tesisten buradaki vatandaşlarımızın yanında üniversite eğitimi gören öğrencileri de ayrıca faydalanacak ve onlara önemli katkı sağlayacaktır" dedi.

Tarihi Orta Mahalle'de devam eden 1. etap sokak sağlıklaştırma çalışmalarında evlerin cephelerinde sonra gelindiğini kaydeden Ekim "1. etaptaki sokak ve zemindeki çalışmalarımız başlıyor. Devamında ise 2. etap sağlıklaştırma çalışmalarının projelerinin hazırlıkları yapılıyor. Ortamahalle'yi dünyaya tanıtmaya kararlıyız. Bu minvalde buradaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ortamahalle'de bulunan tarihi Saint Micheal Kilisesinin Ortamahalle Müzesi olarak kullanılmak üzere restorasyonunu tamamlanmıştık. Şimdi ise Müzenin iç dizaynı ve müzede sergilenecek malzemelerin tedarikleri yapılıyor. Akçaabat'ta bulunan tarihi Merkez İlkokulu binasının müze olarak restore edilmesi ve ön tarafta bulunan mevcut Merkez İlköğretim okulunun yıkılarak başka bir yere yapılması konusunda çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Başkan Ekim, Meclis toplantısında Akçaabat Katlı Otopark ve Pazar Yeri inşaatının ihale edildiğini, Yaylacık Mahallesi sahil kısmına yapımı planlanan Spor Kompleksi'nin de proje çalışmalarının tamamlandığını sözlerine ekledi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Nuri Ekim Akçaabat Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title