Haberler

Akbulut Ziçev Vakfı Başkanı ile Görüştü

Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Genel Başkanı Ülay Karakoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Tekirdağ Şube Başkanı Rukiye...

Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Genel Başkanı Ülay Karakoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Tekirdağ Şube Başkanı Rukiye Güneş ile makamında bir görüşme gerçekleştirdi. Vakfın çalışmaları ile ilgili Vakıf Genel Başkanı Karakoç'tan bilgi alan Akbulut, faaliyetlerinden dolayı ZİÇEV Genel Başkanı ve yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti.

ZİÇEV Vakfının yıllardan beri Türkiye'de zihinsel engelli çocukların eğitimleri ve gelecek güvencelerini karşılayabilmek amacıyla yoğun çaba gösterdiğini söyleyen Akbulut, "Çok hayırlı bir hizmet yürütüyorsunuz. Türkiye'de istatistikler, her 8 aileden birisinde engelli bir çocuğunun olduğunu gösteriyor. Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı olarak, Türkiye'de zihinsel yetersiz çocuklar ve ailelerine yönelik birçok hizmet ve olanaklar sunuyorsunuz. Ailelere destek olmak ve sorunlarıyla başa çıkabilmeleri için danışmanlık ve rehberlik hizmetleri veriyorsunuz. Yaptıklarınız hizmetlerden dolayı sizleri tebrik ediyorum, Başarı çalışmalarınızın devamını diliyorum." dedi.

Görüşme sonrası ZİÇEV Genel Başkanı Karakoç tarafından Akbulut'a engelli bir çocuk tarafından çekilmiş fotoğraf takdim edildi.

(FA)

05.05.2012 18: 04: 34

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Türkiye Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title