Haberler

Akbem Öğrencileri Büyüledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezleri (AKBEM) öğrencileri, yılsonu gösterileri ile izleyenleri büyüledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezleri (AKBEM) öğrencileri, yılsonu gösterileri ile izleyenleri büyüledi. Öğrencilerin özenle hazırlandıkları yıl sonu gösterisine "Antalya Efendisi Müzikali" damga vurdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) öğrencilerinin yıl sonu gösterisi Yeni Mahalle Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Yılsonu gösterisine Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Üstündağ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karabacak, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Alev Aslangiray ve çok sayıda veli izledi.

Profesyonellere taş çıkarttılar

AKBEM öğrencileri yıl boyunca aldıkları eğitimleri yılsonunda sergiledikleri gösterilerle taçlandırdı. Etkinliğe 'Antalya Efendisi Müzikali' damga vurdu. Müzikal içeriğinde yer alan keman, bağlama, halk oyunları, modern dans, bale ve tiyatro gösterileri izleyicilerden tam not aldı. Tiyatro gösterilerinde zaman zaman kahkaha tufanı da yaşandı. Birbirinden renkli anların yaşandığı etkinlikte AKBEM öğrencileri performansları ile profesyonellere taş çıkarttı. Öte yandan fuaye alanında, AKBEM öğrencileri tarafından yapılan, bez bebekler ve resim kursu öğrencilerinin çizdiği tablolardan oluşan sergi yoğun ilgi gördü. Öğrencilerin birbirinden güzel eserleri büyük beğen topladı. Veliler ve öğrenciler, Antalya konseptli Yörük çadırı ve dokuma tezgahında fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title