Haberler

Akaryakıt İstasyonunun Çalışmasını Engelleme İddiası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -İş makinesinden detay-İçerde bırakılan tır dorseleri-Giriş-çıkışa çukur açılması-Ekiplerin incelemeleri-İstasyon içerisindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler Akaryakıt istasyonunun çalışmasını engelleme iddiası- Uşak'taki bir akaryakıt istasyonunun yetkilileri, aralarında tahliye davası süren arsa sahibi CHP'li Uşak Milletvekili Yalım'ın istasyon içine bıraktıkları tır dorseleri ve iş makineleriyle açtıkları çukurlarla işlerini engellediğini ileri sürdü Aralarında tahliye davası süren arsa sahibi CHP'li milletvekili Özkan Yalım'ın, kiraya verdiği akaryakıt istasyonu içine tır dorselerini bıraktırıp iş makineleriyle giriş-çıkışa çukur açtırarak çalışmaları engellediği iddia edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -İş makinesinden detay-İçerde bırakılan tır dorseleri-Giriş-çıkışa çukur açılması-Ekiplerin incelemeleri-İstasyon içerisindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler Akaryakıt istasyonunun çalışmasını engelleme iddiası- Uşak'taki bir akaryakıt istasyonunun yetkilileri, aralarında tahliye davası süren arsa sahibi CHP'li Uşak Milletvekili Yalım'ın istasyon içine bıraktıkları tır dorseleri ve iş makineleriyle açtıkları çukurlarla işlerini engellediğini ileri sürdü Aralarında tahliye davası süren arsa sahibi CHP'li milletvekili Özkan Yalım'ın, kiraya verdiği akaryakıt istasyonu içine tır dorselerini bıraktırıp iş makineleriyle giriş-çıkışa çukur açtırarak çalışmaları engellediği iddia edildi. İzmir - Ankara karayolu üzerinde yer alan bir petrol istasyon içine bırakılan tır dorseleri ve iş makineleriyle istasyonun giriş ve çıkışı yolunda yapılan kazılar dikkatleri çekti. Şirket müdürü Melih Akman, gazetecilere yaptığı açıklamada, istasyonun yer aldığı arsanın CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'a ait olduğunu, kendilerinin üst kullanım hakkını kiraladıklarını, sözleşmelerinin sona ermesinin ardından bir süredir aralarında tahliye davasının sürdüğünü bildirdi. Tahliye ile ilgili konunun yargıya taşındığına işaret eden Akman, "Biz burada kiracıyız, yani burası hukuken bize ait bir iş yeri. Yalım, resmen iş yerimizi işgal etti. Sabaha karşı çekicilerle getirdikleri, Yalım'ın firmasına ait dorseleri istasyonun içine bıraktılar, çekilmemesi için tekerlerini patlatıp bazılarını söktüler. İş makineleriyle giriş çıkışa hendekler açtılar. Hukuki süreç devam etmesine rağmen mağdur ediliyoruz ve sorunun hızlıca çözülmesini istiyoruz" dedi.Akman, konuyla ilgili emniyete şikayetlerini ilettiklerini, yetkililerin de dorselerin kaldırılması için ilgili kişilerle görüşme yaptıklarını bildirdi.Akman'ın gazetecilerle paylaştığı akaryakıt istasyonunun güvenlik kamera kayıtlarında, 05.40 sıralarında çekicilerle getirilen dorselerin istasyon içine bırakıldığı, çekicilerin bölgeden ayrılmasının ardından dorselerin bazı lastiklerinin söküldüğü, ayrıca bir iş makinesinin de giriş-çıkış yollarını bozduğu görüldü. CHP Milletvekili ve 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde de CHP'nin Uşak'tan 1'inci sıra milletvekili adayı olan Özkan Yalım ise akaryakıt istasyonunun kira sözleşmesinin 17 Eylül'de sona erdiğini, arsalarını terk etmesi konusunda daha önce yapılan uyarılara rağmen işletmenin bir girişiminin bulunmadığını, alanda yapacakları inşaat çalışması için bölgeye tır ve iş makinelerini getirdiklerini kaydetti.Polis ekipleri bölgede gerginlik yaşanmaması için önlem aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Özkan Yalım İzmir Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title