Haberler

Akademi Türkiye Yarışmacısı Sevcan'a Memleketinden Destek

Özel Bir Televizyon Kanalında Yayınlanan Akademi Türkiye Yarışması'nda Ceza Koltuğuna Oturan Sevcan Temeltaş'a Destek İçin Memleketi Bartın'da Gece Düzenlendi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Akademi Türkiye Yarışması'nda ceza koltuğuna oturan Sevcan Temeltaş'a destek için memleketi Bartın'da gece düzenlendi.

İnkum Sunset Otel'de düzenlenen yemeğe annesi Şengül Temeltaş'ın yanı sıra iş adamları, sanayiciler ve çok sayıda Bartınlı katıldı. Sevcan'a yapılan haksızlık nedeniyle gecenin düzenlendiğini belirten Bartınlılar, Sevcan'ın ceza koltuğundan kalkması için kontör yağdırdı. Kızlarının yarışmada ceza koltuğuna oturmasına üzülen Temeltaş ailesi ise, Sevcan'ın sesi ve performansının iyi olması sebebiyle yarışmaya devam edeceğine inandıklarını dile getirdi.

Sevcan'ı ninnilerle büyüttüğünü belirten anne Şengül Temeltaş, "Kızım küçüklüğünden beri şarkı söylerdi. Şarkıya merakı onu hiçbir şeyin önünde tutamazdı. Herkes onun sesine güveniyor. Kızımızdan daha kötü şarkı söyleyen ve kötü performans gösterenler ceza koltuğuna oturmadı. Bir ceza verildi, haksızlık yapıldı. Ama tüm yapılanlara rağmen kızımız o koltuktan kalkacak ve yarışmaya devam edecek" dedi.

Anne Temeltaş, Sevcan'ın çocukları çok sevdiğini ve bir köy okulunda bir dönem eğitici öğretmenlik yaptığını da söyledi.

Akademi Türkiye Yarışması'nın ilk şampiyonu, geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Bartınlı Barış Akarsu olmuştu.

(MAO-SD-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title