Haberler

Ak Partiye Kovancılardan Büyük İlgi

Ak Parti Her İlde Olduğu Gibi Elazığ'da Da Seçim Çalışmalarını Yoğun Tempoda Sürdürüyor.

Ak Parti her ilde olduğu gibi Elazığ'da da seçim çalışmalarını sürdürüyor.Ak Parti Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında miting yapmak üzere Kovancılar ilçesine gittiler.Konvoy eşliğinde ilçe merkezine giden adaylar vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandılar.Ak Parti Milletvekili adaylarına ilçe mitinglerinde Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa ATAŞ, Belediye Başkanı SÜLEYMANOĞLU ve Ak Parti'den Milletvekili aday adayı olan ancak listede yer alamayan Avukat İrfan SÖNMEZ eşlik etti.

Mitingde yaptığı konuşmada "Her ne kadar İstanbul milletvekili olsam da bu toprağın çocuğu olarak siyaset yapıyorum" ifadelerine yer veren Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa ATAŞ,Ak Parti iktidarı sayesinde 8,5 yıldır millet olarak onurumuzla yaşamanın sevincini hep birlikte yaşadığımızı söyledi.

Mustafa ATAŞ'ın konuşmasının ardından Ak Parti Milletvekili Adayı Zülfü DEMİRBAĞ ilçe halkına seslendi.Zülfü DEMİRBAĞ yaptığı konuşmada Kovancılar'da meydana gelen depreme değindi ve yaşanan depremin hemen ardından bütün devlet erkanının ilçeye geldiğini söyledi.

Mitingde konuşan Ak Parti milletvekili ve Milletvekili Adayı Faruk SEPTİOĞLU ise tezahüratlar eşliğinde kürsüye çıktı. SEPTİOĞLU konuşmasında bütün ilçelere sırasıyla Meslek Yüksekokulunun yapılacağını, en yüksek nüfusa sahip olmaları nedeniyle Meslek Yüksekokulu yapımına önce Kovancılar ve Karakoçan'dan başladıklarını kaydetti.

Ak Parti Milletvekili adayı Metin BULUT istikrarın devam etmesi için herkese çok büyük sorumluluk düştüğünü belirtti. Vatandaşın mevcut istikrarın devam etmesinden yana olduğunu belirten Metin BULUT bu nedenle teveccühün yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title