Haberler

Ak Partililer İftarda Buluştu

Oltu Ak Parti İlçe Başkanlığı 2.Geleneksel İftar yemeğini verdi.

Oltu Ak Parti İlçe Başkanlığı 2. Geleneksel İftar yemeğini verdi. Oltu-Narman karayolu 11. km yolu üzerinde bulunan Kamacı Dinlenme Tesislerinde verilen iftar yemeğinde Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ile il ve ilçe belediye başkanları ve Ak Parti ilçe başkanları bir araya geldiler.

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir'in daveti üzerine il ve ilçelerden gelen belediye başkanı ve ilçe başkanları iftar öncesi Kale Park'ta hoş bir sohbet ortamında buluştular.

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ile birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Demir, iftar yemeği için Kamacı Tesislerine geçtiler.

İftar yemeği sonrası Oltu Ak Parti İlçe Başkanı Fuat Demir, yemeğe iştirak eden belediye ve ilçe başkanlarına teşekkür etti. Ramazan ayının ülkemize ve milletimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Belediye ve ilçe başkanlarını Oltu'da ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Demir, birlik, beraberlik ve dostluğun pekiştirdiği bu tür yemeklerin daha sıklıkla yapılmasını söyledi.

Yemek, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in sofra duasıyla son buldu. Daha sonra yemeğe katılan konuklara ilçe merkezindeki Kale Park'ta çay ikram edildi. Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak bir takım esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların bireysel sıkıntılarını dinledi.

Öte yandan iftar yemeğine; Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak, Narman Belediye Başkanı A.Yücel İşleyen, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Ak Parti il başkan yardımcıları ve ilçe başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ve partililer katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Demir Ak Parti Erzurum Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title