Haberler

Ak Partililer Bahar Şenliği’nde Coştular

Muratpaşa Belde Teşkilatı Lara Birlik Plajı’nda Düzenlenen Bahar Şenliği’nde Muratpaşa Halkıyla Buluştu.

Muratpaşa Belde Teşkilatı Lara Birlik Plajı’nda düzenlenen Bahar Şenliği’nde Muratpaşa halkıyla buluştu.

Yerel seçimlerde Muratpaşa Belediye Başkanlığı’nı kazanmak için teşkilat çalışmalarını hızlandıran AK Parti Muratpaşa Belde Teşkilatı, teşkilat mensuplarının motivasyonunu artırmak için düzenlenen aktiviteler düzenliyor. Lara Birlik Plajı’nda düzenlenen AK Parti Muratpaşa Bahar Şenliği’nde partililer aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi.

AK Parti Muratpaşa Belde Teşkilatı, hem yorgunluk atmak hem de moral depolamak için bahar şenliğinde bir araya geldi. Lara Birlik Halk Plajı’nda buluşan yüzlerce AK Partili gönüllerince eğlendi. Bir tarafta türküler çaldı, bir tarafta gözlemeler pişti, gökyüzüne salınan uçurtmalarlaysa büyükler de çocukluğuna geri döndü. Piknik havasında geçen şenlikte bir tarafta gözlemeler pişti, bir tarafta dönerler kesildi. Açık havanın da etkisiyle acıkanlar yemek için uzun kuyruklar oluşturdu. Yerel sanatçıların seslendirdiği türküleri dinleyen partililer bol bol eğlendi. AK Parti logolu uçurtmaların yanı sıra Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının renklerini taşıyan uçurtmalar uçuruldu.

AK Parti Muratpaşa Belde Başkanı Niyazi Yüksel konuşmasında, teşkilatlar arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek için gerçekleştirilen Muratpaşa Bahar Şenliği’ni geleneksel hale getireceklerini belirterek, “Gerçekleştirdiğimiz Bahar Şenliği ile teşkilatlarımızın bir birlerini daha yakından tanımaları ve kaynaşmaları yakın dostlukların temelini atacaktır. Şenliğimizde bizi yalnız bırakmayan ve bizlere destek olan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Lara Birlik Başkanı İsmail Erten, Antalya Esnaf Kefalet Odası Başkanı Murat Agaoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Muratpaşa Belde Kadın Kolları Başkanı Şükran Akçay ise, “Muratpaşa ailesi olarak düzenlemiş olduğumuz 1. Bahar şenliğimiz birlik ve beraberliğimizin devam etmesi için bu tür aktivitelere devam edeceğiz. Kadınlarımızın gerek toplumda gerekse sosyal hayatın içinde siyasette var olduğunu göstermek amacıyla onlara destek olan eşlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Başkan Vekili İsmail Avşar, “Lara Birlik Plajı, Antalya’mızın en güzide mekanlarından biridir. Turizmin hızla ilerlediği Türkiye’mizde otellerin arasında şu an Antalya’nın incisi konumundadır. Bizler de sosyal belediyecilik adına bu bölgeyi turizmin kullandığı turistlerimizin faydalandığı bir alan olmakla birlikte çocuklarımızın da faydalandığı denizinden, kumundan, güneşinden, oyun alanıyla, özellikle piknik alanıyla halkımızın hizmetine sunmaktan Lara Birlik adına da son derece memnunuz” dedi.

Lara Birlik Başkanı İsmail Erten ise şöyle konuştu; “Lara Birlik Plajı, bugünlere kadar imtiyazlı kişiler tarafından kullanılan, kamu kurum ve kuruluşları tarafından kullanılan, halkımızın giremediği, yeterince faydalanamadığı bir alandı. 2004 yerel seçimleri olduktan sonra Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili bir belediye olması ile Lara Birlik alanı halkımıza açılması için çalışmalar yapılmış ve bugün Lara Birlik Plajı halkımızın hizmetine açılmıştır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘AK Parti misyonu kimsesizlerin kimi olacak, AK Parti misyonu fakir fukaranın yanında olacak bir partidir’ demiştir. Lara sahiline de imtiyazlı kişiler değil buradan faydalanamayan insanların faydalanabileceği bir alan olduğunun mesajını her zaman veriyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın misyonuna uygun bir şekilde halkımızın hiçbir ücret ödemeden bu alandan faydalanabilmesi için 75 gündür mücadele ettik ve bu ay sonunda da resmi açılışımızı yapacağız” Piknik havasında geçen Bahar Şenliği’ne, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsmail Avşar, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Lara Birlik Başkanı İsmail Erten, AK Parti Uluborlu İlçe teşkilatı, Muratpaşa Belde Başkanı Niyazi Yüksel, Belde Kadın Kolları Başkanı Şükran Akçay, meclis üyeleri, ilçe, belde yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

(AT-Y) 05.05.2008 16:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title