Haberler

Ak Partili Vekillerden Yoğun İlçe Programı

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Manisa’nın Kula ve Selendi ilçelerini ziyaret ederek teşkilatlarıyla bir araya geldi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Manisa'nın Kula ve Selendi ilçelerini ziyaret ederek teşkilatlarıyla bir araya geldi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Manisa'nın Kula ilçesinde kongre süreçlerini tamamlayan AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarını ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Hatice Deveci, Gençlik Kolları Başkanı Kamil Aytan'ı tebrik eden Baybatur, "Kurulduğu günden buyana AK Parti hükümetlerinin yaptığı işlerde her zaman milletinin menfaatine ve huzuruna yönelik çalışmalar olmuştur. AK Parti siyaseti millete hizmet etmenin bir borç olduğunu bilen kadrolardan oluşmaktadır. Türkiye'yi her zaman büyük hizmetler yapan, ve başarıdan başarıya koşan bir partidir. AK Parti çok zor süreçlerden bugünlere gelmiştir. AK Parti kadroları 15 yıl boyunca enerjimizi aziz milletimizin geleceği için sarf ettik. Bundan sonra da milletimize hizmet etmeye var gücümüzle devam edeceğiz" dedi.

AK Partili Baybatur ve Bilen daha sonra Selendi ilçesini ziyaret ederek AK Parti teşkilatıyla bir araya geldi. Burada konuşan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "Bize her zaman en çok destek veren ilçemiz Selendi. Ancak araya fitneciler girince bazı aksaklıklar yaşıyoruz. Belediyeyi kaybediyoruz. O fitnecileri aradan çekersek başarıyı elde ederiz. AK Parti'de kişilere özel siyaset yapma tarzı yok. Biz dava adamlarıyız adamlığımız kaybedebilir ancak davamızı asla kaybetmemeliyiz. Ülkenin kaderine yönelik, devletin bekasına yönelik, projeler üretmeliyiz. Bunun için gayreti performansı elimizden geldiği kadar yapmalıyız" diye konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Selendiler tarafından beklenen yüksek okul ile ilgili açıklamalarda bulundu. Baybatur, geçtiğimiz aylarda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi'yi makamında ziyaret ettiklerini ve Çelebi'nin yüksel okul binasının yaptırılması halinde okulu açacaklarını hatırlattı. Baybatur, "Burada şimdi ambiane tabirle eşeği yokuşa sürüyorlar. Selendi Belediye Başkanları doğru konuşmuyorlar. Eşeği yokuşa sürerek olmaz bu iş. Biz ısrarla söylüyoruz; biz iktidar partisiyiz, biz bugün söylediğimizin ve verdiğimiz sözümüzün arkasındayız. Biz ne aldanan ne de aldatan olacağız. Biz bu Selendili hemşerilerimizi aldatma derinde değiliz. Bugüne kadar ne sözü verdiysek hizmetleri yaptık. Bu kadar açık ve net söylüyorum, vaat ettikleri binayı yapsınlar, Rektör beyin de sözü var. Biz de iktidar partisi milletvekilleri olarak, bu işi takip ediyoruz. Bu yüksek okulun açılmasını biz istiyoruz. Üniversitenin imkanı yok buraya bina yapmaya. Ben üniversiteden bunu bekleyemem. Herkes kendi sözünü tutsun. Arsa sahibi hacı amca tutumu sözünü tuttu. Rektör sözünü tutuyor mu, tutuyor. İktidar partisi olarak biz tutuyor muyuz sözümüzü? Bu arkadaşlar sözünü tutsunlar yüksek okulun levhasını asalım" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Murat Baybatur Ak Parti Selendi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title