Haberler

Ak Partili ve Dtpli Bayan Milletvekilleri, Mardin İçin Biraraya Geldi

Mardin'in İki Bayan Milletvekili Ak Partili Gönül Bekin Şahkulubey ile DTP'li Emine Ayna, Tarihi Kentin Sorunlarına Çözüm Bulmak İçin Bir Araya Geldi.

Mardin'in iki bayan milletvekili AK Partili Gönül Bekin Şahkulubey ile DTP'li Emine Ayna, tarihi kentin sorunlarına çözüm bulmak için bir araya geldi.

Mardin'in ilk bayan milletvekilleri olan Gönül Bekin Şahkulubey ve Emine Ayna, halka hizmet için birbirleriyle yarışacaklarını ifade etti. Vaha Dinlenme Tesisleri'nde basın mensuplarıyla kentin sorunlarını konuşmak üzere bir araya gelen AK Partili Gönül Bekin Şahkulubey ile DTP'li Emine Ayna, birbirinden ayrı din, dil ve ırklara mensup vatandaşların hoşgörü ve barış içerisinde yüzyıllardan beri birlikte yaşamalarını bütün dünyaya örnek göstermek için çaba sarf edeceklerini söyledi. Tarihi kentin

çözülmesi gereken öncelikli sorunlarının olduğunu dikkat çeken Şahkulubey, "Bir bayan milletvekili olarak bölgemizde ikinci planda kalan ve çoğu yerde ikinci sınıf muamelesi gören bayanlarımızı, ön plana çıkarmak için parti ayrımı gözetmeksizin bütün hemcinsim olan milletvekilleriyle birlikte çalışacağım. Bu konuda Mardin milletvekili olan Emine Ayna ile güzel çalışmalara imza atacağız" dedi.

DTP'li bayan milletvekili olarak halkın taleplerini yerine getireceklerini söyleyen Emine Ayna, "Meclis yemin töreni ve daha sonrasında basında çok yer aldık. Basında yer alış tarzımız çok da hoşumuza gitmedi. Bizi birer magazin ürününe çevirmek istediler. Ama biz magazin ürünü değiliz. Bu halk bizi oraya kendi taleplerini, kendi istemlerini karşılayalım diye oy verdi" diye konuştu.

Her iki milletvekili birbirilerine başarı dileklerinde bulunduktan sonra tesislerden ayrıldı.

(MNG-FA-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title