Haberler

AK Partili Turan: "İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümünde Mecliste Çanakkale rüzgarı esti"

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Mehmet Akif Ersoy Sergisi'nin açılışı ve Akif Belgeseli'nin gösterimi kapsamında Çanakkale'nin değerlerinin gazi Mecliste ilgililerle buluşmasından dolayı gurur duyduklarını belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Mehmet Akif Ersoy Sergisi'nin açılışı ve Akif Belgeseli'nin gösterimi kapsamında Çanakkale'nin değerlerinin gazi Mecliste ilgililerle buluşmasından dolayı gurur duyduklarını belirtti.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, TBMM'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 2021 İstiklal Marşı Yılı kapsamında Mehmet Akif Ersoy Sergisi'nin açılışı ve Akif Belgeseli'nin gösterimi yapıldığını anımsattı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un himayesinde Çanakkale Valiliğince gerçekleştirilen programda, gazi Mecliste adeta "Üstad Akif" ve Çanakkale rüzgarı estiğini ifade eden Turan, "Gazi Meclisimizde düzenlenen İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinliklerinden dolayı oldukça mutluyuz." dedi.

Mehmet Akif Ersoy Sergisi'nde Çanakkale Şehitliği, Bayramiç, Çanakkale'nin eşsiz güzellikleri ve 1915 Çanakkale Köprüsü'nü bir kez daha görme ve tanıtma imkanı bulduklarını anlatan Turan, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, sergimizin açılışını gerçekleştirdikten sonra Akif Belgeseli'nden bir kesit izledi. AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte Çanakkale'mizin değerlerinin Gazi Meclisimizde ilgililerle buluşmasından dolayı gurur duyduk. İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı dolayısıyla bu etkinlikler daha anlamlı oldu. Bu vesileyle Üstad Akif'i, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. İstiklal Marşı Yılı'na özel olan, Üstad Akif'e vefamızı gösteren bu anlamlı etkinlikte başta TBMM Başkanımız Mustafa Şentop olmak üzere, Çanakkale Valimize, emeği geçenlere ve Çanakkale'mizden ve farklı illerden gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title