Haberler

Ak Partili Turan: En Zayıf İlçe Başkanımız CHP'ye Koyun, Daha Fazla Oy Alırdı

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "En zayıf ilçemizin başkanını CHP'nin başına koyun, inanarak söylüyorum. CHP daha çok oy alırdı" dedi.

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacan ve yönetim kurulu üyeleri seçimlerin ardından partililer ile teşekkür yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider ile milletvekili adayları Jülide İskenderoğlu, Mehmet Özkurnaz katıldı. Milletvekili Bülent Turan, 1 Kasım akşamı yüzde 50'ye yakın oy aldıklarını söyleyerek Bosna Hersek, Gazze ve Kafkaslarda bile kutlamalar yapıldığını belirtti. Turan, şöyle konuştu:

"Bu millet bize farklı bakıyor. Tarihin genlerinden gelen bir hatıramız var. AK Parti'nin tek rakibi hizmette de, oylarla da, söylemlerle de kendisidir. AK Parti'yi AK Partililer sollayacak. Oy oranı yüzde 25'i geçemeyen bir parti, 10 yılda 14 seçim kaybeden parti benim yolumda, yürüyüşüm de rakip olamaz. Kılıçdaroğlu zaten hiçbir iş yapmadan bu parti yüzde 25 almaz mı? CHP bir bayrak asmasa, bir miting yapmasa bu oyu almaz mıydı? Ben iddia ediyorum. En zayıf mahallemizin, en zayıf ilçemizin başkanını CHP'nin başına koyun inanarak söylüyorum. CHP daha çok oy alırdı. Toplumu daha iyi okurdu. Söylemlerini daha iyi revize ederdi. Vaatlerinin ne olduğunu bilirdi. Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü'nün bu partide hatırası var. Yüzde 25 oy, aslında 92 yıllık bir partinin utanılacağı bir rakamdır. Biz yüzde 50'yiz. Yüzde 45 olsak, yüzde 40 olsak rakibiniz olur. Patinaj yapan, üretemeyen, hele ki muhalefette tek iken büyüyemeyen bir parti ne rakibimiz, ne de muhatabımızdır. Bizim muhatabımız AK Parti'dir. AK Partililerdir. Ama CHP'ye oy verseler de gönlü bizimle olanlar var. MHP'ye oy verse de iyi ki AK Parti kazandı diyenler var." - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Çanakkale Merkez Bülent Turan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

123:

o küçümsediğin herhangi bir ilçe başkanıyla bağımsız bir seçime girde görelim bir enini boyunu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title