Haberler

Ak Partili Şahin, Serik'te Hıdrellez Şenliği'ne Katıldı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Antalya'nın Serik İlçesi'nde Hıdrellez Şenliği'ne katıldı, salıncağa binen çocukları salladı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Antalya'nın Serik İlçesi'nde Hıdrellez Şenliği'ne katıldı, salıncağa binen çocukları salladı. Nargile içen bir kişiye bunun zararlı olduğunu söyleyen Şahin, cebindeki sigara paketini görünce "Hem sigara, hem nargile içiyorsun. İkisini de bırak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Serik'e bağlı Kadriye Mahallesi'nde vatandaşların Kadriye Beachpark'ta düzenlediği Hıdrellez Şenliği'ne katıldı. Serik Belediye Başkanı Ak Partili Ramazan Çalık, İl Başkanı Rıza Sümer ve parti yöneticilerinin eşlik ettiği Şahin, sohbet ettiği vatandaşların sütlü börek, çiğ köfte ve yaprak sarması ikramını geri çevirmedi.

Hıdrellez günüyle ilgili konuşan Mehmet Ali Şahin, "6 Mayıs'a gelen gün kışın sona erdiği, yazın başladığı gün olarak kutlanır. Yıllar, asırlar önce bugün, yani 6 Mayıs'a gelen gün, Hızır aleyhisselam ile İlyas aleyhisselam bir araya gelir. İnsanlığın barışı için, huzuru için, dostluğu için dua etmişler. Bugünü tüm insanlık onu tekrar anmak için kutluyor. Barışa, kardeşliğe, huzura hizmet edilsin" dedi.

Vatandaşlar da alanda 50 yılı aşkın süredir kutlama yaptıklarını anlatırken, "Burası otellere verilmesin, biz kullanalım" talebini iletti. Mehmet Ali Şahin ise "Son derece haklısınız, ben de aynı düşüncedeyim. Burasının halkın piknik alanı olarak kullanılmasından yanayım. Bu alan kimseye verilmesin. Burayı isteyen veya bir işlem yapmak isteyen varsa ilk önce bana haber vereceksiniz. Bu tür yerler şehirlerde çok az kaldı. Beton yığınına dönüştü. Bu tür yeşil alanların sayısını çoğaltmamız lazım ve yeşil alanları artırmamız lazım" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Bize 'Siz buraları işletemiyorsunuz' diyorlar. Birileri buraları aldığı zaman bu halk giremez" dedi. Şahin ise "Yerel yönetimler olarak sizler buralara, bu tür piknik alanları ve vatandaşların denize gireceği yerler yapmalısınız" karşılığını verdi.

Şenlik alanında dolaşan Mehmet Ali Şahin, salıncağa binen çocukları salladı, vatandaşlarla özçekim yaptı. Nargile içen bir vatandaşa da nargilenin zararlı olduğunu söyleyen Mehmet Ali Şahin, vatandaşın cebindeki sigara paketini görünce "Hem sigara, hem nargile içiyorsun. İkisini de bırak" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Şahin Hıdrellez Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title