Haberler

Ak Partili Şahin: Kılıçdaroğlu, Genel Başkanlığın Diyetini Ödüyor

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "İnsanın aklına 15 Temmuz'un kontrollü bir darbe olduğu geliyor" açıklamasını eleştirerek, "Şimdi Kılıçdaroğlu kendisine genel başkanlık yolunu açan bu örgüte diyet ödüyor. Şimdi onlarla işbirliği halinde" dedi.

Şahin, Karabük'ün Ovacık İlçesi'ne bağlı Çukur Köyü'nde referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını eleştiren Şahin şöyle dedi:

"Talihsiz bir açıklama yaptı. Hain darbe girişimini etkisiz hale getirmek için bir cümle kullandı. 'Bu kontrollü bir darbe girişimidir' dedi. 'Aslında bu darbe girişimini bu FETÖ terör örgütü yapmamıştır, devlet yapmıştır' demek istedi. Yani Cumhurbaşkanına suikast planlayan devletin kendisi, meclise bomba yağdıran devletin kendisi, vatandaşın üzerine uçaklardan bomba yağdıran devletin kendisi. Bunu söylemek istedi. Niye? Çünkü şu anda bu FETÖ terör örgütünün yörüngesine girdi Kemal Kılıçdaroğlu, diyet ödüyor. Neyin diyetini ödüyor biliyor musunuz? Nasıl genel başkan oldu CHP'ye? Bir kaset ile oldu değil mi? Bu kaset sayın Baykal'ın istifasına yol açtı, sonra kendisi geldi. O kaseti kim üretmişti? Bu örgüt üretmişti. Şimdi Kılıçdaroğlu kendisine genel başkanlık yolunu açan bu örgüte diyet ödüyor. Şimdi onlarla işbirliği halinde. 'Hayır' için çalışıyorlar."

FETÖ'nün, 'hayır' çıkarsa 15 Temmuz'un rövanşını aldığını düşüneceğini ifade eden Şahin, "Bizim 1 ayı aşkın süre demokrasi nöbeti tuttuğumuz meydanlara bundan sonra bu örgüt ve örgütün planladığı kişiler Gezi eylemlerine benzer eylemler başlatacaklar. 'Bu hükümet milletten güvenoyu alamamıştır, bu Cumhurbaşkanı yüzde 51'in altına düşmüştür. Dolayısıyla Cumhurbaşkanı da, hükümette istifa etmelidir' diye ortalığı velveleye verecekler. Dıştan da destekleyecekler. O nedenle 16 Nisan o kadar önemli ki. 15 Temmuz darbe girişimini bu millet Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla nasıl etkisiz hale getirmişse sizde yine Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, MHP Genel Başkanının çağrısıyla onların bu amaçlarını engellemek ve heveslerini kursaklarında bırakmak zorundayız. Bunlar 15 Temmuz'da başarıya ulaşamadılar, 16 Nisan'da da başarıya ulaşamayacaklar" dedi. - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Ali Şahin AK Parti Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title