Haberler

Mehmet Ali Şahin'den Siyaseti Bırakma Sinyali

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Siyasi hayatımın artık sonuna doğru yaklaştık" diyerek veda sinyali verdi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "1983 yılından beri fiilen, aktif olarak siyasetin içerisindeyim. Uzun bir zaman olmuş, belki de siyasi hayatımın artık sonuna doğru yaklaştık." dedi.

Şahin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) ve Karabük Gazeteciler ve İletişimciler Derneği tarafından Karabük Üniversitesinde (KBÜ) düzenlenen "Medya ve Siyaset İlişkileri" panelinde yaptığı konuşmada, ne medyanın siyasetsiz olabildiğini, ne de siyasetçinin medyasız olabildiğini söyledi.

"BİRBİRİNE MECBUR VE MAHKUM İKİ ALAN"

Birçok demokratik ülkede siyasetçilerle medya mensupları arasında zaman zaman birtakım gerginlikler olduğunu ifade eden Şahin, "Ama bu birbirlerine muhtaç oldukları gerçeğini ortadan kaldırmaz. Dolayısıyla birbirlerine mecbur ve mahkum iki alandır, siyaset ve medya alanı." diye konuştu.

"SİYASİ HAYATIMIN SONUNA ARTIK YAKLAŞTIM"

Uzun yıllar İstanbul'da, bir dönem Antalya'da siyaset yaptığını hatırlatan Şahin, şöyle konuştu: "Benim kişisel olarak basın mensuplarıyla ilişkilerim hep düzgün cereyan etmiştir. Çünkü biz basın yayın organlarımızın, basın mensuplarımızın, medya dünyasının, toplumun gören gözü olduğuna inanırız, işiten kulağı olduğuna inanırız. Biz siyasiler her şeyi yakından takip edemeyebiliriz, olup bitenlerle ilgili bilgileri toplayacak imkanlarımız olmayabilir. Ama olup bitenlerle ilgili bilgileri getirecek, haberleri getirecek, yorumlarla bizi güçlendirecek, hatta eğer hata yapmışsak hatamızı da söyleyerek onların düzeltilme imkanını sağlayacak olan ciddi bir sektör olarak görüyorum medyayı."

Şahin, uzun süredir siyasetin içinde olduğunu vurgulayarak, "1983 yılından beri fiilen, aktif olarak siyasetin içerisindeyim. Uzun bir zaman olmuş, belki de siyasi hayatımın artık sonuna doğru yaklaştık. Basın mensubu arkadaşlarımla birlikte olmaktan her zaman haz duymuşumdur." ifadesini kullandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Şahin AK Parti Türkiye Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (53)

talas:

akp yikildiginda turkiyenin 20 sene geriye gidecegini dusunmuyorsunuz hep bu olaylar amarikanin rusyanin serefsizligi diyemiyorsunuz butun planlar akp yi cokertip amarikaya diz cokmek aynen 15 sene onceki gibi kim besliyor pkk yi kim besliyor isiti allah korkunuz varsa acicik dusunun

2
20
yanıtYanıtla
İNSAN:

Evet düşünüyoruz, o gururlu adam gibi adamların yaşadığı, şerefli İNSANLARIN olduğu 15-20 yıl önceki döneme geri dönmeyi.

yanıt0
yanıt0
Hainden ve cahilden uzak dur.:

Darısı partisine.

16
5
yanıtYanıtla
şems:

ok. senden uzak duruyorum.

yanıt7
yanıt2
talas:

iyi guzel kim yonetecek kilictar oglumu demirtasmi

yanıt2
yanıt10
AKKOYUN DEVLETİ .:

ŞÜKÜR KURTULDUK

15
5
yanıtYanıtla
ASİL:

BU DA TEKMEYİ YEDİ

16
1
yanıtYanıtla
bedrie:

Ergenekon davası adlı Silahlı Kuvvetler''e kurulan adli komplonun adalet bakanısın. Onun hesabını ver öyle git.

16
1
yanıtYanıtla
CABBAR:

hep beraber gitseniz ne iyi olur.

13
3
yanıtYanıtla
melike:

senin gözlerin, o bakışın bir gün bile hoşuma gitmedi. . . Allah beni affetsin, seni hiç sevmedim, hiç kanım ısınmadı . . . ooooooooooooooh söyledim rahatladım

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title