Haberler

Ak Partili Özdağ: "Evlerde Üzüm Hoşafı Tüketelim"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa’nın Salihli ilçesinde “Birlikte daha iyiye. daha iyi ürün, daha iyi verim, daha iyi hasat için” sloganı ile üreticilere hizmet verecek olan Uygun Tarım’ın açılış törenine katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa'nın Salihli ilçesinde "Birlikte daha iyiye. daha iyi ürün, daha iyi verim, daha iyi hasat için" sloganı ile üreticilere hizmet verecek olan Uygun Tarım'ın açılış törenine katıldı.

Törende konuşan AK Partili Özdağ, açılışa katılanlara üzüm hoşafı içmeye davet etti. "Hurmaya para veriyoruz" diyen Özdağ, "Hurma, Arabistan başta olmak üzere, İran, Afrika ve Yemen'den geliyor. Bundan böyle gıda paketlerine hurma değil, üzüm koyalım. Hanımlarımız evde üzüm hoşafı yapsın, onu içelim. Evlerde hoşaf tüketip, çocuklarımıza da üzüm yedirelim. Bizde AK Parti hükümeti olarak üzümü teşvik edeceğiz. Şimdi okullarda dağıtmak üzere, okul üzümü alıyoruz. Sayın Başkanımız Ahmet Davutoğlu söyledi, tarım bakanımıza talimat verecek. İhaleye çıkıp üzüm almaya çıkacağız." dedi.

Üzümün iç piyasada tüketilmesi gerektiğini dikkat çeken Özdağ çağrıda bulunarak şunları söyledi: "Askerler üzüm alıp yiyin, Gençlik ve Spor Bakanlığı, üzüm alıp, yurtlara dağıtalım." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Özdağ AK Parti Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title