Haberler

Ak Partili Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

22 Temmuz Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Milletvekili Seçilen Adaylar Mazbatalarını Aldı.

22 Temmuz seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını aldı.

Adıyaman Ağır Ceza Mahkemesi salonunda düzenlenen mazbata töreninde yeni dönem milletvekilleri Hüsrev Kutlu, Ahmet Aydın, Şevket Gürsoy ve Mehmet Erdoğan, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Süleyman Savut'un elinden aldı. Mazbata törenine Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin ve çok sayıda partili katıldı. İl Seçim Kurulu Başkanı Süleyman Savut, milletvekili seçilen adayları tebrik ettikten sonra mazbatalarını verdi.

AK Parti milletvekili Hüsrev Kutlu, Adıyaman halkının AK Parti'ye gösterdiği yüksek desteğin verdiği sorumluluk bilincinde hizmet edeceklerini dile getirdi. Milletvekili Ahmet Aydın ise, tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman halkının da tercihini AK Parti'den yana kullandığını, geçen dönemde beğenilen hizmetlerin ve demokrasinin kazandığını kaydetti. Daha sonra söz alan milletvekili Şevket Gürsoy, vatandaşın AK Parti'ye güven tazelediğini ve duyulan güvenin bilinciyle hizmetlerin hızlandırılacağını

söyleyerek Türkiye'nin istikrarı tercih ettiğini belirtti. Milletvekili Mehmet Erdoğan ise AK Parti'nin tüm Türkiye'de sorumluluğunun arttığını ifade ederek bu sorumluluğun altından kalkabilmek için var güçleriyle çalışacaklarının altını çizdi.

(AA-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title