Haberler

Ak Partili Mehmet Muş: "Tek Başına İktidara Şu An Çok Yakınız"

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Esenyurt’ta seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Esenyurt'ta seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Muş, "Tek başına iktidarı kurmak için şu an en güçlü parti AK Parti ve şu an tek başına iktidara çok yakınız" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Esenyurt Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Burada vatandaşlara seslenen Muş, Türkiye'yi hükümetsiz bırakmamak için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyerek, "Görüşmeler yaptık. CHP ile olmadı. MHP lideri Bahçeli'ye teklif bile edemiyorsunuz. Her şeye 'hayır' dedi. Ülkeyi bu kritik süreçte hep beraber seçime götürelim dedik. Ama gelmediler. Ben bunları size şikayet ediyorum. Bunun gereğini inanıyorum ki sizler 1 Kasım'da yapacaksınız. AK Parti bütün bu sorumluluğun altına girdi. Ülkenin hükümetsiz kalmaması için AK Parti sorumluluğu aldı. Bu sorumluluğu almak kolay değildir. Biz, milletin bize verdiği oyun sorumluluğunu bilerek gerekli her şeyi yaptık" şeklinde konuştu.

7 Haziran seçimi sonrası kendi içlerinde değerlendirme yaptıklarını söyleyen Muş, "Ciddi değerlendirmeler yaptık AK Parti olarak. Kendimize buradan ders çıkardık. Şimdi önümüzde 1 Kasım var. Bizler her zamankinden daha fazla çalıştık. İyi bir seçim beyannamesi oluşturduk. AK Parti oylarını yükseltti ve yükseltmeye devam ediyor. Tek başına iktidarı kurmak için şu an en güçlü parti AK Parti ve şu an tek başına iktidara çok yakın. Daha önce bize oy vermemiş olanlar olabilir. Bize kızmış, oy vermemişler olabilir. Sizlerden AK Parti'yi tercih etmenizi rica ediyoruz. 2015-2019 arasında 4 yıl seçim yok. Bu dört yılda harıl harıl çalışarak, karınca gibi çalışarak ülkeyi çok daha farklı bir noktaya taşımanın derdindeyiz. Bu sorumluluğu üstlenmeyen siyasilere gereken cevabı verin" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Muş Esenyurt İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title