Haberler

Ak Partili Keşir: Bu Değişiklik Tayyip Erdoğan'sız Günlerin Garantisidir

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, "Bize göre bu değişiklik Tayyip Erdoğan'sız günlerin garantisidir" dedi.

Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, "Bize göre bu değişiklik Tayyip Erdoğan'sız günlerin garantisidir" dedi.

Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Düzce İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Keşir, TBMM'de kabul edilen yeni anayasa teklifinin öngördüğü Cumhurbaşkanlığı sistemine yönelik eleştirilere cevap verdi. Keşir şöyle dedi:

"Tek adam tek adam. Her 1.5 yılda bir bu ülkenin boğazını sıkmaya kalkmadınız mı? '367' dediler, '2 Nisan' dediler, bizim partiyi kapatmaya kalktılar. Biz bunları Tayyip Erdoğan'ın liderliği ile aştık. Şimdi de 'tek adam', 'tek adam' diyorlar. Allah uzun ömür versin. Bu sistem değişmese bile Recep Tayyip Erdoğan görevde ve hayatta olduğu sürece biz bunlarla yine baş ederiz. Bizim işimiz ondan sonra kalıcı bir sistem oturtalım. Biz bunun için uğraşıyoruz. Bize göre bu değişiklik Tayyip Erdoğan'sız günlerin garantisidir. Onlar 'tek adam' diyor ya tam tersine. Ben buna bütün samimiyetimle inanıyorum."

MHP Düzce İl Başkanı Ümit Yılmaz ise devletin bekası için referandumda 'Evet' oyu vereceklerini söyleyerek, "15 Temmuz bize göstermiştir ki memleketimizin dirayetli ve dik duruşuna devam etmesi gerekmektedir. Devletin bekası her şeyden önemli. MHP'den de 'Hayır' oyu vereceklerini belirten arkadaşlarımız olacak. Ancak biz o sayıyı azaltacağız. Hemşehrilerimize neden 'Evet' oyu vermeleri gerektiğini anlatacağız. Hiç olmadı, CHP-HDP bloğunu göstereceğiz" dedi.

- Zce

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ayşe Keşir AK Parti Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title