Haberler

Ak Partili Karacan: "Chp Bunları Kendi İçinde Çözecektir"

AK Partili Karacan: "CHP bunları kendi içinde çözecektir" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'dan CHP'deki kurultay sürecine ilişkin değerlendirme "Yemek faturasını kim ödeyecek bu onun tartışmasıdır"TEKİRDAĞ - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, CHP'deki kurultay...

AK Partili Karacan: "CHP bunları kendi içinde çözecektir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'dan CHP'deki kurultay sürecine ilişkin değerlendirme

"Yemek faturasını kim ödeyecek bu onun tartışmasıdır"

TEKİRDAĞ - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, CHP'deki kurultay sürecine ilişkin "Tabi onların kendi iç işleri. Sadece şunu söyleyeyim o gün bir yemek yendi. Onun bedelini, faturasını kim ödeyecek. Yemek faturasını kim ödeyecek onun tartışmasıdır. Bunlar iç meseleleridir, CHP bunları kendi içinde çözecektir" dedi.

Karacan, bir dizi ziyaret için Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine geldi. Çorlu'da ilk olarak Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Karacan, burada Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve oda yöneticileriyle görüştü.

Tren kazasının ardından Çorlu Devlet Hastanesinde tedavileri süren yaralıları ziyaret eden Karacan hastane çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Devletin koruyan eli her zaman onların yanında"

"Hepinizin bildiği gibi 8 Temmuz'da elim bir tren kazası meydana geldi" diyen Karacan, "Öncelikle o gün orada yaşamını yitiren 24 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun ailelerine sabırlar diliyorum. Tren kazasında yaralılarımız vardı. Bugün devlet hastanesi başhekimimizle beraber yaralılarımızı ziyaret ettik. Yaralılarımızı ziyaret ederken Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin selamlarını getirdim. Onlara dileklerini isteklerini sordum. Bazı istekleri, talepleri olanları aldım bundan sonraki süreçte de onlarla ilgilenmek bizim boynumuzun borcu. Biraz sonra da rahmetli olanların ailelerine ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Mühim olan devletin her zaman şefkatli eli, koruyan eli her zaman onların yanında. Ziyaretlerimiz sırasında gördük hastalarımız hasta yataklarında başhekim başta olmak üzere personele dua ediyor. Biz onlara dua edeceğimize onlar bize dua ediyor. Bu devletin şefkatli elinin onlara göstermiş olduğu özendir, intizamdır, şefkattir, sevgidir" dedi.

"Bedelli askerlik üzerinde çalışılıyor"

Gündeme gelen bedelli askerlik konusundaki soruya da yanıt veren Karacan, "Önce 27 yaş sonra 25 yaş denildi. Bu bizim gerekli kurullarımızda AK Parti'nin komisyonlarındaki Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine arkadaşlarımız bununla ilgili Milli Savunma Komisyonu'nda çalışmalarını yapıyor. Biraz sonra grubumuz onu netleştirir çünkü yeni çıkacak olan torba ile beraber Allah nasip ederse bedelli ile ilgili çalışmalar devam edecek ama şu anda daha üzerinde çalışılıyor" diye konuştu.

"Yemek faturasını kim ödeyecek bu onun tartışmasıdır"

CHP'deki kurultay süreci ve toplanan imzalar ile ilgili de değerlendirmesi sorulan Karacan, "Bu 24 Haziran 2018'de bildiğiniz gibi Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bir seçimi vardı. Tabi onların kendi iç işleri. Sadece şunu söyleyeyim o gün bir yemek yendi. Onun bedelini, faturasını kim ödeyecek. Yemek faturasını kim ödeyecek onun tartışmasıdır. Bunlar iç meseleleridir, CHP bunları kendi içinde çözecektir. Yemeğin bedelini kim ödeyecekse onun kararını alacaklardır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title