Haberler

Ak Partili Kalkan Açıklaması

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Necip Kalkan, projelerini görselleri ile gün yüzüne çıkartıyor.

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Necip Kalkan, projelerini görselleri ile gün yüzüne çıkartıyor. Gerçekleştireceği projeleri katıldığı toplantılar da halka gösteren Kalkan, kentsel dönüşüm ile ilgili bilgiler verdi. Karabağlar'da gerçekleştirecekleri ekolojik dönüşüm ile dünyaya örnek olacaklarını vurguladı.

Yerel seçimler öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Necip Kalkan, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerinden sonra " İzmir'de Hayat Karabağlar'da olacak" dedi. Kalkan, Cennetçeşme'de gerçekleştirdiği, İzmir Milletvekili Nesrin Ulema'nında katıldığı kıraathane toplantısında Karabağlar'da halk arasında merak konusu olan 'Kentsel Dönüşüm' projesinden bahsetti. Karabağlar'da daha çok yeşil alanın, daha çok okulun, hastanenin, meydanların, sosyal tesislerin yer aldığı, engellerin kaldırıldığı bir yaşam alanı oluşturacaklarına vurgulayan Kalkan, "Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erden, Umut, Gazi, Özgür, Kibar, Yurtoğlu, Uzundere, Devrim, Abdi İpekçi, İhsan Alyanak, Peker, Günaltay, Barış, Selvili, Yunus Emre, Aydın, Yüzbaşı Şerafettin, Osman Aksüner ve Aşık Veysel Mahallelerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım'ın önderliğinde yüzde yüz gönüllü ve yerinde kentsel dönüşüm yapacağız. Vatandaşın onayı olmadan bir tuğlayı bile yerinden oynatmayacağız. Tüm vatandaşlarımız kendi mahallelerinde yaşmaya devam edecek. Doğru değer tespitleri yaparak vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. Karabağlar'da daha çok yeşil alanın olduğu, daha çok okulun, hastanenin, meydanların, sosyal tesislerin yer aldığı ve engellerin kaldırıldığı bir yaşam alanı oluşturacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karabağlar Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title